– Gi talentene sjansen!

Mener at Premier League-klubber – inklusive United, bør satse mer på egenproduserte spillere.

Publisert Sist oppdatert

Den 39 år gamle United-legenden hevder i sin ferskeste blogg for Paddy Power at utenlandsimport ødelegger for Englands muligheter til å hevde seg i store turneringer.

Han mener derfor at klubbene nå bør ta grep og stole mer på sine egenproduserte talenter fremfor til stadighet å se ut over landegrensene etter spillere.

– Premier League er rett og slett oversvømt av middelmådige utenlandske spillere. Disse har en skadelig effekt på unge, engelske talenters muligheter til å få spille førstelagsfotball, skriver han blant annet i bloggen, og trekker frem Jesse Lingard som eksempel på en spiller han synes fortjener å få sjansen:

Yokohama F.Marinos v Manchester United
Jesse Lingard – talent som ikke har fått sjansen.

– Han er 21 år gammel og United-spiller, født i Warrington. Han ble (i forrige sesong) lånt ut til Brighton.

– I fjor var han med United på sommerturen Der scoret han mål og så veldig bra ut. På det tidspunktet virket han – etter min mening, mer lovende enn Adnan Januzaj. Likevel fikk han ikke spille.

– Jeg stiller ikke spørsmål ved Januzajs talent, men om Lingard bare hadde fått muligheten kunne han ha gjort det veldig bra for førstelaget. Med ferdigheter som hans, fortjente han sjansen til å utfordre Shinji Kagawa om en plass på laget.

Her kan du lese hele Scholes’ blogg

Hva mener du; har Scholes et poeng når det gjelder bruken av utenlandsk kontra britisk talent?

 

Powered by Labrador CMS