– Jeg vraket Liverpool

Og Jesse Lingard angrer ikke på at valget falt på Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

I sommer fikk Manchester United-fansen for alvor muligheten til å stifte bekjentskap med lagets lovende unggutt, Jesse Lingard.

Midtbanespilleren fikk plass i David Moyes’ 19-mannstropp, og imponerte med å score to mål i 5-1-seieren mot A-League All Stars.

Han kom også på scoringslisten mot både Yokohama F. Marinos og Kitchee SC, og ble dermed toppscorer med fire mål på fire kamper.

Lingard har imidlertid ikke fått sjansen på Manchester Uniteds førstelag, og ble først sendt på lån til Birmingham hvor han sjokkerte med fire scoringer i debuten. Midtbanespilleren returnerte til United ved nyttår, før han ble utlånt til Brighton & Hove Albion i slutten av februar.

I et intervju med Brightons offisielle hjemmeside forteller han at han som ni år gammel gutt måtte ta et viktig valg.

– Jeg kjørte opp og ned motorveien og trente med både Liverpool og United, og da jeg ble ni år måtte jeg ta en avgjørelse, fortalte Lingard, og la til:

– Jeg trivdes ikke spesielt godt på de siste treningsøktene mine med Liverpool, mens jeg hadde mange venner og kom godt overens med trenerne i United. Jeg tok et valg, og det har lønnet seg så langt.

Han røper også at Sir Alex Ferguson hadde store forhåpninger til ham da managerlegenden fremdeles var i sjefsstolen.

– Han satt seg ned med meg og faren min da han var manager og sa at jeg sannsynligvis ville være klar for førstelaget når jeg blir 22 år. Om jeg klarer det før, vil det selvsagt være supert.

Powered by Labrador CMS