jaydeskjermbilde070523
Skjermbilde: ManUtd.com

Debutanten: – Enormt viktig

United-debutanten var godt fornøyd etter å ha spilt for favorittklubben for første gang, mens Marc Skinner omtaler henne som en verdensklassespiller.

Publisert Sist oppdatert

Søndag vant Manchester United-kvinnene 3-0 mot Tottenham, og tok et langt steg mot Champions League-spill i 2023/24, i tillegg til at det holdt United inne i kampen om ligagullet.

For Jayde Riviere var det også en merkedag siden høyrebacken fikk debuten sin for Manchester United, da hun kom inn i sluttminuttene av seieren, etter at hun har måttet vente på sjansen sin i noen måneder på grunn av en skade.

– Det var spennende! Det var helt utrolig å få være på banen, jeg har ventet på å få komme meg ut der siden jeg ble ferdig med rehabiliteringen, sa 22-åringen til MUTV etter kampen.

riviere070523
DEBUTERTE: Jayde Riviere.

– All ære til jentene, for de har hjulpet meg med å få meg til å føle meg hjemme, de har vært veldig imøtekommende både på og utenfor banen. Det at jeg visste at jeg hadde lagets støtte, og at de ønsket at jeg skulle komme meg utpå der, var grunnen til at jeg kunne gå ut der og spille med selvtillit.

– Vi har jobbet veldig hardt, og vi tar én kamp om gangen. De neste kampene er veldig viktige for oss, så det å få med oss tre poeng og å holde nullen er enormt viktig.

Før ligaen skal avsluttes med kamper mot rivalene Manchester City og Liverpool, så skal United spille i FA-cupfinalen mot Chelsea kommende søndag.

– Jeg er veldig spent! Jeg har aldri vært på Wembley, men jeg har bare hørt utrolige ting om det, så det er definitivt noe som er på min «bucket list». Jeg kommer definitivt til å heie jentene frem, og kanskje spille om jeg kan.

– En verdensklassespiller

United-hovedtrener Marc Skinner var også fornøyd med å ha fått gitt Riviere debuten, og advarer motstanderne om at United i Riviere har fått tak i en meget god spiller.

– Jayde fikk debuten sin, og det er viktig for oss. Vi har brukt denne tiden til å få henne til å tilpasse seg. Hun er en farlig spiller å spille mot. Vi har en verdensklassespiller der.

– Hun er en Manchester United-fan, og nå har hun fått debuten, så da kan vi krysse av for det. Det handler om å bygge, og å sørge for at vi setter henne inn på riktig tidspunkt. Ona har selvsagt spilt fantastisk hele sesongen, sier Skinner, vel vitende om at han har et hyggelig problem med to backer (som kan spille på begge sider) som virkelig har levert varene denne sesongen i Ona Batlle og Hannah Blundell, i tillegg til at United nå altså også har Riviere.

skinner070523
MENER AT RIVIERE ER EN VERDENSKLASSESPILLER: Marc Skinner.
Powered by Labrador CMS