Roser lagkameratene

Les hva Robin van Persie og Javier Hernandez hadde å si etter 3-2-seieren over Stoke lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Robin van Persie scoret det første utlikningsmålet etter at United lå under 1-0 mot Stoke på Old Trafford lørdag ettermiddag.

Etter kampen roste nederlenderen Wayne Rooney, Javier Hernandez og Adnan Januzaj som alle bidro til at United kom sterkt tilbake i andre omgang og sikret tre poeng.

– Det er tøft å ligge under 2-1 på hjemmebane, så det var et bra resultat, sa van Persie til MUTV.

– Vi visste hva vi måtte gjøre, og Wayne klarte å score fra en corner før Chicharito sørget for å gi oss nok et fantastisk mål.

– Wayne er en fantastisk spiller og det er alltid en ære å spille med han. Men ikke glem Chicharito, som er en god rollemodell for alle fotballspillere. Han jobber hardt, og kom inn i dag og scoret seiersmålet.

I likhet med David Moyes, tok også Uniteds toppscorer seg tid til å rose den lovende unggutten Januzaj.

– Jeg er store fan av han som spiller. Jeg har sett mange unge spillere gjennom årene, og jeg må si at han er en av de beste. Jeg ser likheter fra mine tidligere år, men han er ingen ny van Persie, han er den nye Adnan.

[poll id=»31″]Javier Hernandez scoret som tidligere nevnt seiersmålet, og havnet på scoringslisten sammen med van Persie og Rooney. Mexicaneren mener at lørdagens seier har gitt laget en boost med selvtillitt inn mot tirsdagens Capitol One Cup hvor de møter Norwich City.

– Jeg storkoste meg siden jeg hjalp laget mitt og at vi fikk med oss tre viktige poeng, sa Hernandez til MUTV.

– Vi har nok en kamp på Old Trafford mot Norwich, og vi ønsker selvsagt å fortsette å vinne kamper. Noe vi forhåpentligvis kan gjøre.

Etter at Hernandez kom til United i 2010 har han kanskje blitt best kjent for å være en ‘superinnbytter’, noe som lørdagens kamp ikke la en demper for.

– Jeg vil alltid gjøre mitt beste. Enhver spiller ønsker å starte en kamp og spille 90 minutter, men jeg har stor respekt for lagkameratene mine og fansen som støtter meg.

– Jeg skulle gjerne spilt 90 minutter, men det er opp til manageren. Forhåpentligvis vil jeg få mer spilletid etter hvert.

Powered by Labrador CMS