– Et seriøst kapteinsalternativ

Jonny Evans seiler opp som en sterk kandidat til å overta kapteinsbindet.

Publisert Sist oppdatert

Et av sommerens store diskusjonstemaer har vært hvem som skal overta kapteinsbindet etter Nemanja Vidic.

Da David Moyes var manager i United, var Wayne Rooney den soleklare favoritten til å bli lagets nye kaptein, men etter at Louis van Gaal tok over som United-manager, har mange dyttet favorittstempelet over på Robin van Persie.

Nå hevder Jamie Jackson og The Guardian at Van Gaal også ha utpekt Jonny Evans som en mulig kandidat, etter å ha blitt imponert av den nordirske midtstopperens modenhet og tilstedeværelse.

Forsvarsspillerne har imponert så langt i sesongoppkjøringen. Han har vært en av lagets beste spillere, og har bidratt sterkt til at United kun har sluppet inn to mål.

Van Gaal skal ha brukt mye tid på å vurdere spillernes personlighet og karakter, og Evans skal ha imponert så mye at han ikke bare skal være den første midtstopperen som skrives ned på blokka, men også en potensiell United-kaptein.

The Guardian skriver at Robin van Persie fremdeles er favoritt til å overta kapteinsbindet, men at Van Gaal er klar over at Wayne Rooney var forventet å bli United-kaptein med David Moyes ved roret. Avisen spekulerer i om Evans kan bli valgt for å forhindre at en av stjernespissene må velges foran den andre.

Powered by Labrador CMS