Krever unnskyldning fra Liverpool

Rio Ferdinand har svart på Jamie Carragher sin unnskyldning.

Publisert Sist oppdatert

Mandag kveld kom Jamie Carragher med en unnskyldning til Patrice Evra da de satt i studio sammen i forbindelse med kampen mellom Sheffield United og Arsenal.

i 2011 ble Luis Suárez utestengt i åtte kamper på grunn av rasisme rettet mot franskmannen. Liverpool valgte å gå med t-skjorter av Luis Suárez for å vise sin støtte til sin daværende lagkamerat.

Rio Ferdinand har nå plukket opp tråden igjen og er fornøyd med sin TV-kollega, men ikke Liverpool.

– Det er åtte år for sent.

– Det er bra at Jamie Carragher unnskylder seg, selv om dette skjedde for åtte år siden, men det er ikke bare han som må unnskylde seg, hele klubben må det.

FÅR SKRYT: Rio Ferdinand liker at Jamie Carragher har kommet med en unnskylding etter rasisme-skandalen i 2011.

Vår tidligere stopperstjerne mener i likhet med Carragher at det var feil å bruke t-skjortene.

– Liverpool sviktet seg selv ved å bruke t-skjortene til støtte for noen som har blitt beskyldt for rasisme. Det er åtte år siden dette skjedde, men Liverpool har ennå ikke kommet med en unnskyldning i den forstand. 

Det har vært mye rasisme i fotballen den siste tiden og Ferdinand mener vi ikke har kommet så mye lengre åtte år senere.

– Jeg føler at spillet har gått videre fra den gangen. Ordet på alles lepper om dagen er rasisme, det var det ikke den gangen, da var det mer «hva gjør vi, hva gjør vi».

– Og den dag i dag sier vi det samme: «hva gjør vi nå, hva gjør vi nå».

Les også: Dette venter United-spillerne

 

Powered by Labrador CMS