VIDEO: Hardt ut mot Pogba

Sky Sports’ Jamie Carragher går i strupen på rekordkjøpet etter tapet mot City, og Phil Neville snakker om en formasjons-endring.

Publisert Sist oppdatert

Jesse Lingard, Henrikh Mkhitaryan og Daley Blind har fått gjennomgå av mange.

Da Sky Sports-ekspertene diskuterte United-City sent mandag kveld, gikk Jamie Carragher imidlertid løs på Paul Pogba.

– Synes synd på Fellaini…

– Det var ingen hjelp å få av Pogba. Til å være en sentral midtbanespiller i en kamp av denne størrelsen så ar det en av de minst disiplinerte prestasjonene jeg har sett de første 40 minuttene.

– Det var som å se den beste gutten i skolegården, som bare gjør akkurat det han vil.

Han er usikker på om Pogba bare gjorde som han ville eller hadde fått instruksjoner om å gjøre som han gjorde av manageren, men påpeker at det uansett ble helt feil og ødeleggende for United.

jamie

– Rooney ut?

Carragher viser så med mange eksempler hvordan han føler Pogba totalt sviktet sin rolle som én av to sentrale midtbanespillere.

– Jeg synes ikke Mourinho, i en kamp av denne størrelsen, burde bruke Pogba på en midtbane med to mann, sier Carragher.

– Jeg ser heller ikke Fellaini som en defensiv midtbanemann, så kanskje Herrera er mannen som burde ta den rollen, sier Carragher.

– Wayne Rooney, slik jeg ser det, får en større utfordring i å komme med på dette United-laget de neste månedene enn å komme med på England, fortsetter han.

Phil Neville påpekte så at i Juventus så var Pogba én av tre mann på en sentral midtbane, at styrkene hans er fremover, og at United nok må endre til tre mann på midtbanen, Fellaini bakerst og Pogba og Rooney som indreløpere i de største kampene.

Powered by Labrador CMS