– Ren euforia

James Wilson, innrømmer at debutkampen knapt kunne gått bedre.

Publisert Sist oppdatert

18-åringen scoret kampens to første mål, og kunne fort ha blitt hattrick-helt om det ikke var for at hans første forsøk etter bare et par minutters spill, såvidt ble stoppet av en Hull-forsvarer.

Wilson klager likevel ikke på uttellingen, og beskriver følelsen overfor MUTV-kameraene:

– Den var utrolig og kan ikke sammenliknes med noe annet.

– Det første målet var ren euforia, mens den andre scoringen bare kan beskrives som en fantastisk opplevelse. Det er stort nok å spille her foran få tilskuere på U21-kamper, men med mer enn 75.000 fans tilstede blir det likevel noe helt annet.

Nå håper den unge kometen på flere sjanser for klubbens førstelag:

Manchester United v Hull City - Premier League
Robin van Persie – skryter av sin purunge spisskollega.

– Jeg føler jo at jeg er i stand til å takle både tempoet og de fysiske kravene, men for erfaringens del må jeg prøve å få så mange kamper som mulig. Nå har jeg kommet meg hit, så nå er det bare å stå på videre, sa tomålsscoreren, som også fikk med seg svært hyggelige ord fra mannen han overlot plassen til etter 64 minutter.

Robin van Persie, som senere i oppgjøret gikk hen og trygget seieren med sin 3-1-scoring, var nemlig meget imponert over sin unge og ferske lagkamerat:

– Han spilte veldig bra. Jeg vet av egen erfaring hvor tøft det er å debutere – selv gjorde jeg det i en alder av 29! Jeg vet derfor hvor spesielt det er. Med to scoringer gjorde han det da også veldig spesielt, både for seg selv og alle andre, skryter den 30 år gamle nederlenderen.

Powered by Labrador CMS