– Opptil ti av unggutta kan bli frigitt

Manchester United går en hektisk sommer i møte, og nå melder MEN at det kan bli tynnere i rekkene hos reservelaget.

Publisert Sist oppdatert

Lokalavisa i Manchester, Manchester Evening News, hevder at så mange som ti av spillerne på akademi- og reservenivå kan bli frigitt av klubben i sommer.

To som trekkes frem er Regan Poole og James Wilson. 

Utlånte Poole spiller Play off-finale for Newport County på søndag mot Tranmere. 20-åringen har fått 20 kamper for Newport i League Two denne sesongen

Han fikk sin debut, og sitt eneste innhopp, på førstelaget av Louis van Gaal da han kom inn i hjemmekampen mot FC Midtjylland. Den kampen huskes nok best for Marcus Rashfords pang-debut, samt Memphis Depays rekord for antall vellykkede driblinger i en Europa-kamp. 

USIKKER FREMTID I MØTE: Det har bare blitt ett innhopp for Poole til nå, og det ser mørkt ut med tanke på flere.

– Kontrakten min går ut etter denne sesongen, men klubben har opsjon på ett år til. Hvis de går for det, så gjør de det. Hvis ikke er jeg ikke sikker på hva planen videre er, vi får se hva som skjer, sier Poole til MEN.

– En viktig sommer venter nok, men jeg er fornøyd med hvordan låneoppholdet har vært og forhåpentligvis vil klubben beholde meg. 

James Wilson er imidlertid bedre kjent med førstelagsfotballen på Old Trafford. På 15 kamper har 23-åringen funnet nettmaskene tre ganger for Manchester United. Dog er det på utlån han har spilt mest. Opphold i Brighton, Derby, Sheffield United og denne sesongen Aberdeen, skal ikke ha imponert nok til at Wilson får fornyet tillit hos Manchester United.

DET STARTET SÅ BRA: Men to mål i debuten var ikke nok for Wilson som ikke klarte å opprettholde scoringsformen. I Aberdeen har han scoret fire mål på 32 kamper.

Han debuterte mot Hull under Ryan Giggs, som tok over som midlertidig manager etter at David Moyes ble sparket, og scoret to ganger i 3-1-seieren.

Selv om Wilson ikke har vært på sitt mest målfarlige i Skottland, ønsker Aberdeen å signere 23-åringen permanent. Iallfall om man skal tro Express, som melder nettopp det. 

Powered by Labrador CMS