SINGAPORE - NOVEMBER 12: Yoshinori Muto of Japan reacts after missing a goal during the 2018 FIFA World Cup Qualifier match between Singapore and Japan at National Stadium on November 12, 2015 in Singapore. (Photo by Suhaimi Abdullah/Getty Images)

Ryktesaker, uke 52

Er japaner svaret på Uniteds scoringsproblemer?

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Lørdag 26.desember:

11.45: Flere aviser(her Daily Express) skriver lørdag om at United skal være interessert i Mainz’ japanske spiss, Yoshinori Muto. Med kun 14 mål i de siste 15 kampene, trenger United en målscorer, og ifølge Daily Mirror skal United ha fulgt med på Mainz-spissen. De skriver også at Sir Alex Ferguson har sans for japaneseren, noe som skal være noe av bakgrunnen til interessen.

Fredag 25. desember:

08.10: United kommer sannsynligvis til å hente hjem Tyler Blackett fra Celtic for å hjelpe til under den pgående skadekrisen, skriver Daily Mail. Så spørs det hvor mye det hjelper. Blackett kan riktignok spille både stopper og venstreback, men har kun spilt sju kamper for Celtic (tre i ligaen), og har ikke vært på banen for det skotske laget siden starten av november. Han var egentlig leid ut til Celtic ut sesongen, men lite spilletid kombinert med Uniteds problemer endrer nå fort på det, altså.

Torsdag 24. desember:

13.20: The Telegraph viser til den spanske journalisten Jose Luis Sanchez, som under en lokal fjernsynssending skal ha uttalt at Louis van Gaal er «meget interessert» i å få til en avtale med Real Madrid om colombianske James Rodriguez til sommeren.
Rodriguez var som kjent i Uniteds søkelys før han i fjor sommer bestemte seg for heller å dra til Madrid. I den senere tid har Rodriguez blitt linket til Chelsea, men nå ønsker United etter sigende å snappe ham fra London-klubbens klør.

07.40: Ifølge Daily Mail er Manchester United klare for et forsøk på å snappe Pep Guardiola fra like under nesen på Manchester City. Det er Neil Ashton som skriver dette. Han har altså ikke latt seg skremme av onsdagens pressekonferanse med Louis van Gaal, og hevder fortsatt at United-manageren lever på nåde, på kamp-til-kamp-basis.
Samtidig har Guardiola et halvt år igjen av sin kontrakt med Bayern München. Uansett vet Ed Woodward & co. at det krever rask handling om de skal ha håp om å lykkes med å overtale spanjolen til å flytte inn i Sir Matt Busby Way.

07.30: Newcastles Ayoze Perez bekrefter interesse fra Manchester United. Manchester Evening News skriver at speidere fra United har fulgt 22-åringen en stund foran et mulig forsøk på å hente ham til Old Trafford i januar.
Avisen viser til et intervju Perez forleden gjorde med Radio Club Tenerife, der han siteres på følgende:
– Det som sies om interessen for meg stemmer. Både Tottenham og Manchester United er interessert, men jeg hører hjemme i Newcastle.
Så får vi se hvor mye hjemme Perez fortsatt føler seg dersom det skulle dukke opp et bud i løpet av januarvinduet.

Onsdag 23. desember:

16.30: Manchester United er fremdeles interessert i Southamtons Sadio Mane skal vi tro Daily Star. Southampton-manager Ronald Koeman gjør det imidlertid klart at ingen av hans stjerner er til salgs i januar.

14.00: Den spanske avisen Mundo Deportivo mener å vite at United forbereder et bud på 51 millioner pund på Bayern Münchens Robert Lewandowski. Avisen mener Pep Guardiolas beslutning om å forlate den tyske storklubben etter sesongslutt vil resultere i en masseflukt av spillere fra Allianz Arena og Old Trafford kan bli neste stoppested for Lewandowski dersom United klarer å holde Real Madrid unna spissen som scorer på bestilling i Tyskland og Europa.

09.45: Manchester United kan komme til å gå for den tidligere United-spilleren og nåværede PSG-manageren Laurent Blanc ersom Pep Guardiola ikke er tilgjengelig. Er du stødig i fransk kan du lese saken i sin helhet hos Buzzsport.

Tirsdag 22. desember:

11.30: Jose Mourinho skal ha bestemt seg for at første signering hvis han overtar som United-manager blir – trommevirvel – Wesley Sneijder. Dette ifølge The Sun.

08.02: Agenten til Leicester-sensasjonen Riyad Mahrez sier at spilleren trolig blir i Leicester også etter at overgangsvinduet i januar er stengt, skriver Sky Sports. Ifølge franske Le 10 Sport skal United og Tottenham ha tilbudt Leicester 41 millioner euro (29,9 mill. pund) for Mahrez.

Mandag 21. desember:

13.20: Alt er klart for at Jose Mourinho blir ny United-manager etter Louis van Gaal. Det eneste som gjenstår er at Glazer-familien går med på å gi Van Gaal sparken.
Dette skriver The Sun (krever innlogging) i en såkalt «Exclusive» i dag.
Avisen påstår at det har foregått samtaler mellom klubben og Mourinho, og at Ed Woodward har gjort nok til å sikre at klubben har en erstatter for LvG klar dersom Avram og Joel Glazer går med på det.

09.55: Dersom United skulle gå hen å tape også mot Stoke på 2. juledag, vil det bety slutten på Louis van Gaals regime. Det hevder flere aviser, deriblant The Independent i en sak ført i pennen av Mark Ogden.
Ellers er det foreløpig uvanlig stille på ryktefronten i dag. Der dominerer saker som dukket opp allerede i helgen.

Powered by Labrador CMS