– Vi må levere

Real Sociedad er selvsikre foran Champions League-møtet med United tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Den spanske klubben har tapt alle sine tre kamper i gruppespillet så langt, nylig med 1-0-tapet på Old Trafford. Etter å ha levert varene i La Liga håper vertene at de kan slå tilbake mot United tirsdag kveld.

The Basques er ubeseiret i sine fire siste La Liga-kamper, hvor de vant hele 5-0 over Osasuna lørdag. I forbindelse med tirsdagens kamp uttalte Sociedad-manager Jagoba Arrasate at alt ligger til rette for seier hvis de tar de rette valgene.

– Dette er det eneste vi har i tankene. United er innen rekkevidde for å kvalifisere seg og spiller i tillegg på bortebane, så vi vet ikke hvordan de kommer til å gripe det ann (kampen). Vi må bare forsøke å spille slik vi alltid gjør og ta initiativet i kampen. Hvis vi gjør jobben vår så tror jeg at vi kan få med oss et resultat, sa Arrasate til manutd.com.

– Etter å ha prestert i ligaen med å sette flere mål og ta poeng er vi mer selvsikre nå enn tidligere. Jeg vet ikke om det er nok til å ta igjen United, men jeg vet vi kan bedre enn vi fikk vist i forrige kamp.

Arrasate, som ble Real Sociedad-manager i sommer, er klar over utfordringen som venter spillerne tirsdag kveld.

– De er regjerende mestere i England og har fantastiske spillere. Jeg vet ikke om folk har mistet ambisjonene og respekten etter at Sir Alex Ferguson forlot klubben, men vi vet at de kommer til å gi oss tøff motstand.

– Vi respekterer United og ser frem til kampen, hvor vi forhåpentligvis kan levere en god kamp og vinne.

Powered by Labrador CMS