sancho230422

– Kan være ute resten av sesongen

Publisert Sist oppdatert

Fred, Aaron Wan-Bissaka, Jesse Lingard, Edinson Cavani, Harry Maguire, Jadon Sancho, Luke Shaw og Paul Pogba gikk alle glipp av torsdagens kamp mot Chelsea.

Noen av dem har det blitt meldt om tidligere at kan gå glipp av resten av sesongen, og nå viser det seg at det kan gjelde Jadon Sancho også – noe som selvsagt ville vært et hardere slag om United hadde mye å spille for.

– Slik det ser ut så kan det være at Jadon blir ute resten av sesongen med sin betennelse i mandlene, så han vil mest sannsynlig være utilgjengelig mot Brentford, bekreftet Rangnick.

Tyskeren holdt sin Brentford-pressekonferanse like etter Chelsea-kampen, heller enn å måtte møte pressen igjen fredag.

– Det er fortsatt tre uker til Crystal Palace-kampen, men i de neste to kampene tror jeg at det er usannsynlig [at Sancho spiller].

Rangnick nevnte også at Sancho har hatt feber, før han sa:

– Om mandlene hans må fjernes, så kan det skje etter sesongslutt.

Norwich City v Manchester United - Premier League
HAR PROBLEMER MED MANDLENE: Jadon Sancho.

Håper å ha Fred tilbake

Selv om alt tyder på at Sancho går glipp av Brentford-kampen, så betyr ikke det at United ikke potensielt kan ha spillere tilbake til kampen.

– Akkurat nå vet jeg ikke, men jeg håper Fred vil rekke Brentford-kampen. I kveld var altfor tidlig for ham.

Brasilianeren har vært skadet siden Everton-kampen tidligere denne måneden, og en annen søramerikaner kan også potensielt være tilbake i United-troppen mot Brentford.

– Det er meningen at Edinson Cavani skal være tilbake på trening i morgen [altså fredag – i dag, red.anm.], men spørsmålet da er jo at han har vært ute i fire eller fem uker, ganske lang tid, og er han da virkelig en spiller som da kan spille mot Brentford? Trolig ikke fra start, men i det minste fra benken.

– Utenom det må vi vente og se. Harry Maguire [gikk også glipp av kampen], Jesse manglet av personlige familiegrunner. Jeg håper at noen av disse spillerne vil være tilbake på mandag.

Manchester United v Leicester City - Premier League
KAN VÆRE TILBAKE PÅ MANDAG: Fred.

Mandag skal altså United spille sesongens siste hjemmekamp, og Rangnick ble også spurt om han kommer til å bruke noen av de spillerne som sannsynligvis forlater klubben etter sesongen, og da var Rangnick tydelig på at han selv om han gjerne vil gjøre det så er han ute etter best mulig resultat, og han kommer derfor ikke til å dele ut spilletid som en «gave».

Powered by Labrador CMS