butland050123d

– Det finnes aldri et dårlig tidspunkt å bli Manchester United-spiller på

Publisert Sist oppdatert

Jack Butland er klar for Manchester United, og i tillegg til de korte sitatene som dukket opp som en del av bekreftelsen, så har han også gjennomført et langt intervju med klubbmedia.

– Jeg er utrolig glad. Det har vært noen hektiske dager, men å kunne kalle seg selv en Manchester United-spiller er ganske fantastisk, og jeg tror ikke det har sunket helt inn ennå. 

Butland fikk så spørsmål om hva som var tiltrekkende med United-alternativet på dette stadiet av karrieren.

– Jeg synes ikke at det er et vanskelig spørsmål å svare på, for å være ærlig. Det er sannsynligvis verdens beste klubb, det er klubben jeg vokste opp med å se på som barn. Jeg hadde draktene med mitt navn og nummer sju på ryggen, selv om jeg ikke endte opp som ving.

Butland mener at klubben ser ut til å være på vei opp igjen etter noen vanskelige år, men mener også at timingen aldri er dårlig for å bli Manchester United-spiller.

– Med den historien, makten og tilstedeværelsen klubben fortsatt har, så finnes det aldri et dårlig tidspunkt å bli Manchester United-spiller på.

– Jeg synes at ting ser ut til være på vei i en veldig gledeleg retning. For en mulighet det er å være en del av det.

Butland-koblingen kom litt ut av det blå, men ifølge Butland selv så kunne det skjedd noe i sommer også, men bruddet i hånden mot nettopp United i Australia under sesongoppkjøringen bidro til å sette en stopper for det. Nå er Butland uansett på plass, og han tror at han kan bidra på en positiv måte.

– Jeg har snakket med manageren, og med han handler det i stor grad om å være en kollektiv gruppe, og at alle bidrar. Jeg tror jeg kan bringe noe til laget, på og utenfor banen, på hva som helst slags måte jeg kan. Å være en Manchester United-spiller handler om å vinne troféer og å vinne ting. Forhåpentligvis er det retningen – det føles som om det er det – klubben er på vei mot. Å være en del av det ville vært noe helt spesielt.

Les hele intervjuet her.

Manchester United Unveil New Signing Jack Butland
ØNSKER Å BIDRA: Jack Butland, her sammen med sin nye sjef.
Powered by Labrador CMS