– Det er ikke enkelt å være positiv når man spiller som dette

Ole Gunnar Solskjær er – naturlig nok – ikke fornøyd med det United leverte mot Basaksehir.

Publisert Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær var alt annet enn fornøyd etter tapet mot Istanbul Basaksehir.

– Prestasjonene våre var ikke bra nok mot et lag som løp og jobbet, og tok oss på kontringer. Vi forsvarte oss ikke godt nok. Den første er utilgivelig, sier Solskjær i et intervju Manchester Evening News har gjengitt.

– På det første baklengsmålet glemte vi rett og slett at vi faktisk spilte mot et lag som også hadde fotballspillere på laget.

Nordmannen var heller ikke fornøyd med det andre baklengsmålet.

– På det andre [baklengsmålet] var ikke godt nok organisert til å gå i motpress og vinne ballen tilbake. Det var to tøffe mål å gi bort, og vi hadde ikke nok til å komme tilbake i andreomgangen. Vi kastet alt vi hadde på dem, men vi klarte ikke å bryte dem ned.

– Dette setter oss mye tilbake. En får en realitetssjekk når en spiller en fotballkamp her – en kan ikke bare møte opp og få de tre poengene i Champions League. Vi spilte mot mange gode individualister i et godt og velorganisert lag. Vi var ikke gode nok.

– Det er ikke enkelt å være positiv, ikke når en spiller som dette.

UTNYTTET UNITEDS FEIL: Istanbul Basaksehir.

– Spilte oss inn i trøbbel

Det var ikke en spesielt godt fornøyd Solskjær som snakket med MUTV heller.

– Det er selvsagt skuffende. I begynnelsen av kampen så det ut til at vi var påskrudd, og vi fikk litt rom, og vi begynte å spille – men så spilte vi oss inn i trøbbel.

– Vi var altfor åpne for kontring imot, og det var to skuffende mål å slippe inn.

Martial reduserte rett etterpå, men mer kom det ikke.

– Det var en god respons, og et bra mål av Anthony. Vi tenkte at vi kunne legge press på dem i andreomgangen, men vi skapte ikke nok.

Solskjær fikk kanskje responsen han ønsket seg etter det andre baklengsmålet, med Martial-reduseringen, men alt i alt fikk han definitivt ikke responsen han ønsket seg etter tapet mot Arsenal, så nå forventer han å få det mot Everton på lørdag.

– Vi trenger en respons igjen. Lørdag morgen kan en se hvem som har karakteren til det.

REDUSERTE: Anthony Martial. Men utenom det var det lite United hadde å by på i Istanbul.

– Ikke godt nok

Reporteren som intervjuet Ole Gunnar Solskjær på Viasat 4 etter kampen påpekte at Tyrkia er en tøff plass å komme til, noe Solskjær var enig i.

Samtidig passet Solskjær også på å snakke om at Uniteds forsvarsspill var for dårlig.

– Ja, det er vanskelig, for de er et velorganisert lag med en god trener. De er godt satt opp, og forsvarte seg veldig godt, og scoret to veldig gode kontringsmål. Dårlig forsvarsspill av oss, men fortsatt bra mål av dem.

– En kan bare tenke seg hvis det hadde vært fullt av fans på tribunen at det da ville vært enda vanskeligere.

United har nå tapt mot både Arsenal og Istanbul Basaksehir på noen få dager.

– Vi presterte ikke godt nok. Vi spilte mot gode lag, noe som også er en del av grunnen, men vi vet at vi kan prestere bedre enn dette, og vi er ikke fornøyde med oss selv i dag, nei.

LES OGSÅ: – Handler dette om det som skjer på treningsfeltet? Frykter du for å få sparken?

Powered by Labrador CMS