– Handler dette om det som skjer på treningsfeltet? Frykter du for å få sparken?

Publisert Sist oppdatert

Tapet mot Arsenal var ille, men etter onsdagens svært skuffende 2-1-tap borte mot Basaksehir så merket man på journalistenes spørsmål at situasjonen hadde tatt et langt steg mot det verre.

Her har vi gjengitt det som gikk på stil, trenerteamet og Solskjær selv under den offisielle pressekonferansen.

– Hva sier du til fans som sier at det første baklengsmålet delvis handler om hva som skjer på treningsfeltet, og understreker kaoset som nå er i klubben?

– Det er ikke et mål man normalt slipper inn inn, så vi har ikke gjort jobben vår der. Det er mitt ansvar. Vi spilte en kort corner, men vi glemte det det defensive ansvaret vårt etter et par pasninger etterpå.

– Utgangspunktet vårt i dag var ikke egentlig så mye annerledes enn normalt rent taktisk, men vi klarte rett og slett ikke å levere.

– De siste to resultatene har vært et slag i magen. Everton blir også en tøff kamp, så vi må skjerpe oss frem til den. Jeg er imidlertid glad for at vi har en ny kamp allerede lørdag.

– Er du mest sint, frustrert eller skuffet etter dette?

– Vi er skuffet over resultatet. Vi tok ut et lag for å vinne kampen, vi håpet at vi hadde nok til å skape sjanser, men vi gjorde ikke det.

– Følelser? Følelsene betyr ikke så mye etter et sånt tap som dette, men jeg tror du skjønner hvordan vi har det nå.

– Roy Keane sa at denne spillergruppa kommer til å sørge for å få deg sparket. Frykter du for å få sparken?

FØRSTE RESPONS: Slik så Ole Gunnar Solskjær ut etter å ha fått spørsmål om han frykter for å få sparken.

– (latter) Jeg nekter faktisk å kommentere det. Det er tidlig. Meninger er der hele veien. Man må være sterk. Jeg er ansatt av klubben for å gjøre en jobb, og det er en jobb jeg gjør etter beste evne sammen med mine ansatte.

LES OGSÅ: Dette sa Solskjær ellers om kampen

Powered by Labrador CMS