Topper tabellen etter seier i generalprøven

SPIONØYNE PÅ CL-RIVALENE: RB Leipzig leder foran Bayern etter lørdagens seier.

Vi har tatt på oss våre mest mystiske frakker og løsbarter igjen, og spionert på Champions League-rivalene våre før midtukekampen.

Mest fokus er det selvsagt på RB Leipzig, onsdagens motstander.

RB Leipzig 2-1 Hertha Berlin

Spillere som Yussuf Poulsen, Marcel Sabitzer og Dani Olmo startet på benken for Leipzig da de fikk besøk av Hertha Berlin i Leipzig.

Det ble en vanskelig start for hjemmelaget, for i kampens åttende minutt tok Hertha Berlin ledelsen da Jhon Córdoba scoret etter en kontring.

Det skulle uansett ikke ta så lang tid før utligningen kom, så hovedstadslaget fikk ikke lede lenge.

Norske Alexander Sørloth startet på topp for Leipzig og i det ellevte minutt fikk han en målgivende pasning av det heldige slaget. Ballen traff han strengt tatt bare, og landet i beina på Dayot Upamecano, som dunket ballen i mål. Dermed var lagene like langt igjen.

Stopperen Upamecano har vært regelmessig koblet til United, og kommer etter alt å dømme til å bli koblet til en rekke engelske klubber også i de neste overgangsvinduene. Vanligvis er det uansett mer på grunn av defensive egenskaper enn for ferdighetene i motstanderens boks.

UTLIGNET: Dayot Upamecano.

I pausen skjedde det noe som fort kan ha blitt avgjørende – Hertha Berlin valgte å bytte inn Deyovaisio Zeefuik. Zeefuik fikk gult kort allerede i sitt andre minutt på banen, og i det 50. minutt fikk han sitt andre gule, og dermed kunne Leipzig spille i overtall resten av kampen.

Det var altså ingen stor overraskelse at vinnermålet til Julian Nagelsmanns lag til slutt kom. Kaptein Willi Orbán ble felt, og innbytter Marcel Sabitzer satte straffesparket i mål, og dette skulle vise seg å bli vinnermålet.

Leipzig er med dette helt øverst i Bundesliga etter fem kamper, og er ett poeng foran Bayern München og Dortmund på plassene bak.

RB Leipzig: Péter Gulacsi; Willi Orban, Dayot Upamecano, Benjamin Henrichs, Nordi Mukiele (Marcel Sabitzer, 69.), Kevin Kampl (Ibrahima Konaté, 90.), Emil Forsberg (Yussuf Poulsen, 65.), Angeliño, Christopher Nkunku, Alexander Sørloth, Justin Kluivert (Dani Olmo, 65.).

Ubenyttede innbyttere: Josep Martínez, Eric Martel, Lazar Samardzic, Konrad Laimer, Joscha Wosz, Hee-chan Hwang.

LEIPZIG-SJEF: Julian Nagelsmann.

Paris Saint Germain 4-0 Dijon

PSG gikk på et sviende nederlag mot Manchester United i midtuka, og var nok fast bestemte på å la det gå ut over Dijon.

Allerede i kampens tredje minutt gikk et noe reservepreget PSG opp i ledelsen på Parc des Princes, før de 20 minutter senere doblet ledelsen, og begge målene ble scoret av Moise Kean.

Etter dette var det rolig i lang tid, men på slutten av kampen ble Kylian Mbappé byttet inn, og Dijon har ingen Axel Tuanzebe. Det endte derfor naturligvis med at innbytter Mbappé scoret to mål, og at det endte 4-0.

MØTTE VEGGEN MOT UNITED: Kylian Mbappé.

İstanbul Başakşehir 5-1 Antalyaspor

İstanbul Başakşehir startet, i likhet med mange andre lag som spilte lenge i Europa, denne sesongen på en ganske skuffende måte. Etter at dei i fjorårssesongen vant klubbens første ligatittel, startet de nemlig denne sesongen med tre tap.

Nå, etter 5-1-seieren mot Antalyaspor, så har de etter den dårlige starten plukket opp sju poeng på de siste tre, og de kryper oppover tabellen.

Målene ble scoret av Edin Visca (x2), Irfan Kahveci, Enzo Crivelli og Guiliano.

Ex-red Rafael spilte den første omgangen for Başakşehir, men ble byttet ut i pausen på stillingen 4-1 – muligens med onsdagens PSG-kamp i tankene…?

RAFAEL: Startet for Başakşehir.