Rafael & co vant generalprøven

SPIONØYNE PÅ CL-MOTSTANDERNE: To seiere og ett tap for lagene i Uniteds Champions League-gruppe.

Onsdag er det ny Champions League-kamp, og vi har derfor tatt en ny titt på hvordan Champions League-motstanderne våre har gjort det i forkant av disse kampene – med litt ekstra fokus på İstanbul Başakşehir, naturlig nok.

Konyaspor 0-1 İstanbul Başakşehir

Alexandru Epureanu og Mehmet Topal var byttet ut siden midtukekampen mot PSG, og inn kom Carlos Rodrigues og Danijel Aleksic, men ellers stilte Uniteds kommende Champions League-motstander med samme lag da de søndag spilte borte mot Konyaspor.

Samtidig måtte de også bytte ut Enzo Crivelli, en av klubbens mest målfarlige spillere, allerede i kampens 14. minutt. Inn kom Giuliano, som faktisk har 14 landskamper for Brasil.

ENZO CRIVELLI: Skadet før United-kampen?

Det så ut til at det ville være målløst til pause, men like før førsteomgangen var over så scoret Marko Jevtović selvmål, og dermed ledet Başakşehir.

Hjemmelaget gjorde et trippelbytte i pausen for å prøve å snu kampen, men i det 58. minutt økte heller Danijel Aleksis ledelsen for bortelaget. Artem Kravets reduserte med litt over 20 minutter igjen, men Uniteds neste motstander klarte å holde helt inn.

Ex-red Rafael da Silva spilte, som mot PSG, fra start. Han ble byttet ut i kampens 85. minutt.

Başakşehir hadde en fryktelig sesongstart, men har nå god kontakt med lagene i toppsjiktet igjen, og de har vunnet tre ligakamper på rad.

İstanbul Başakşehir: Mert Günok; Rafael (Ugur Uçar, 85.), Martin Skrtel, Carlos Rodrigues, Boli Bolingoli-Mbombo, Irfan Kahveci (Mehmet Topal, 61.), Berkay Özcan, Edin Višća (Mete Kaan Demir, 85.), Danijel Aleksic, Denis Türüç (Enes Karakus, 85.), Enzo Crivelli (Giuliano, 14.).
Ubenyttede innbyttere: Volkan Babacan, Muhammed Sarikaya, Emre Kaplan, Kerim Koyunlu, Cemali Sertel.

SPILTE HELE KAMPEN: Berkay Özcan.

Nantes 0-3 Paris Saint-Germain

PSG vant komfortabelt 3-0 mot Nantes lørdag kveld.

Noen nøkkelspillere var skadet – vi tenker da spesielt på Neymar – mens andre fikk hvile i forkant av midtukekampen mot RB Leipzig, som blir ekstremt viktig for både PSG og Leipzig.

Det bidro kanskje til at det tok litt tid for PSG før de klarte å gå i ledelsen mot Nantes, men når de først gjorde det var det vel egentlig aldri noen tvil om hvor poengene ville ende opp.

Ex-red Ander Herrera sendte PSG i ledelsen kort tid etter pause etter målgivende fra Kylian Mbappé, og Mbappé økte selv til 2-0 på straffespark i det 65. minutt. Mot slutten av kampen økte Pablo Sarabia til 3-0.

PSG topper den franske ligaen etter ni kamper spilt, til tross for at de tapte sine to første ligakamper. De har nemlig vunnet resten av ligakampene etter det.

SCORET: Ander Herrera.

Borussia Mönchengladbach 1-0 RB Leipzig

Leipzig gjorde fire forandringer på laget etter tapet mot Manchester United, og de gikk på nok et nederlag her.

De hadde startet sesongen strålende, og toppet Bundesliga før møtet med United, men her mistet de serieledelsen mot laget som nesten slo Real Madrid i midtuka.

Hannes Wolfs scoring etter en time ble kampens eneste mål.

Leipzig ligger nå på tredjeplass rett bak Bayern München og Dortmund, mens Mönchengladbach er på fjerdeplassen.

De to kampene mot PSG er nok uansett det viktigste for Leipzig akkurat nå, for de to kampene vil sannsynligvis være helt avgjørende for om det blir avansement eller ikke. Både PSG og Leipzig står med tre poeng etter to kamper. Leipzigs første kamp mot PSG er på hjemmebane.

HAR VIKTIG KAMP MOT PSG PÅ ONSDAG: Julian Nagelsmann og RB Leipzig.