– Jeg tror jeg er Evras backup

Robbie Brady utelukker ikke at han kan få spilletid i Premier League denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Irske Robbie Brady fikk masse nyttig erfaring (mest som ving) da han var på lån hos Championship-klubben Hull forrige sesong. Da han kom tilbake fra utlånet, ble han så flyttet ned som venstreback i sesongens siste reservelagskamp, og i sommer har Brady fått være med i A-lagstroppen, som back.

Selv om også Jonny Evans og Michael Keane kan bekle venstreback-posisjonen, så er det tydelig at Brady ikke er altfor langt unna spilletid i Premier League.

Det tror han i alle fall selv.

– På den første treningen etter ferien plasserte manageren meg på venstrebacken. Jeg fikk følelsen av at det var slik han trodde han kunne få bruk for meg, sier Brady til irske Independent.

– Jeg måtte lære raskt, men jeg føler meg komfortabel i rollen. Jeg er ikke så verst til å takle og brukbar i lufta, men jeg må nok jobbe med posisjoneringen min. Manageren er imidlertid fornøyd, fortsetter han.

– Vi kan bare vente for å se hva som skjer mellom nå og sesongstart, men vi har ikke noe ordentlig backup for Patrice Evra. Med mindre de kjøper noen først, tror jeg at jeg er først i køen hvis noe skjer med ham, sier 20-åringen.

Les hele intervjuet med Brady her (på engelsk).

Brady og Scott Wooton ble for øvrig filmet av Dimitar Berbatov da de gjennomførte sitt invielserituale med førstelaget.

Se videoen her.

<iframe width=»560″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/R-XveXTA9H0″ frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>
Powered by Labrador CMS