– Ligaen prioriteres

Patrice Evra sier det ville vært et mareritt å gå inn i Real Madrid-kampen etter å ha tapt mot Norwich.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har muligheten til å øke avstanden ned til Manchester City til 15 poeng med seier mot Norwich, all den tid de lyseblå ikke spiller før mandag kveld.

Sir Alex Ferguson har poengtert viktigheten av å ta en kamp om gangen, og Evra vil ikke høre snakk om The Treble ennå.

– Hver eneste kamp er viktig nå, sa Evra til MUTV, og la til:

– Jeg hører folk snakke om The Treble, og det er feil måte å gjøre det på – man må ta en kamp av gangen.

Evra insisterer på at laget ikke kan tenke på Real Madrid før etter at lørdagens Premier League-oppgjør er overstått.

– Hvis vi begynner å tenke på Madrid før Norwich kommer vi til å tape mot Norwich. Det er en viktig kamp som vi må vinne. Hvis vi går inn mot tirsdag etter å ha tapt mot Norwich, kommer det til å være et mareritt, sa franskmannen, som tror manageren vil velge et sterkt lag mot kanarifuglene:

– Jeg tror sjefen velger et sterkt lag. Vi må være forsiktige mot Norwich, og selv om vi blir nødt til å hvile noen spillere, er vi nødt til å spille for å vinne.

Venstrebacken er sikker på at gjestene vil forsøke å ta med seg alle poengene tilbake til Øst-England.

– Selvsagt vil de forsøke å vinne. Glem ikke at vi tapte tre poeng borte. Jeg vet det var en vanskelig kamp, men hvert eneste lag kommer for å slå Manchester United, sier Evra, og avslutter med å fortelle at Premier League fortsatt er førsteprioritet:

– Premier League prioriteres. Vi tenker ikke på Madrid før etter kampen på lørdag, og så må vi begynne å restituere på søndag. Hver kamp er viktig. Jeg synes til og med vennskapskamper er viktige med United, sa han.

Powered by Labrador CMS