Forventer tøff mottakelse

Robin van Persie forventer ikke at Arsenal-fansen skal ta gi ham noen varm mottakelse.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds nederlandske spiss har lave forventninger når han vender tilbake til The Emirates for første gang etter overgangen.

Nederlenderen sikret gullet med sitt hat-trick mot Aston Villa, og det har vært mye snakk om Robin van Persie og hvordan han vil bli mottatt søndag ettermiddag. Det har også blitt snakket mye om at Arsenal vil klappe United-spillerne inn på banen, men Van Persie er ikke engang sikker på om han starter mot gamleklubben.

– Jeg er en fotballspiller, og vil spille hver eneste kamp uansett hvem det er mot, men det er opp til manageren å bestemme, sa han.

– Det blir nok livlig

Uniteds nummer 20 tror det kan bli hett på The Emirates.

– Jeg forventer ikke noe annet enn en livlig atmosfære, men det sårer meg ikke, sa Van Persie til The Sun.

– Jeg har alltid respektert Arsenal-fansen, og det vil jeg alltid gjøre. De elsker klubben deres, så jeg forstår følelsene deres, la han til.

Stjernespissen mener at det er naturlig at spillere skifter beite.

– Spillere, støtteapparat og manager – ja, til og med direktører – kommer og går, men fans vil alltid holde seg til laget sitt, sa nederlenderen.

– En guttedrøm

Robin van Persie mener at det var det riktige karrierevalget å forlate Arsenal til fordel for Manchester United, og sier at ligagullet er en guttedrøm som går i oppfyllelse.

– Jeg har ventet så lenge på dette – det er hva enhver profesjonell drømmer om å oppleve en gang. Det er en utrolig følelse, fortalte han.

– Det er derfor jeg ofret så mye for å komme hit, Jeg har jaktet en drøm, og jeg er så glad for drømmen går i oppfyllelse. Jeg kan fortsatt ikke tro det, det er en fantastisk følelse, la han til.

Van Persie forteller at det var en lettelse å endelig ta ligagull.

– Det var utrolig lettende – etter så lang tid – å endelig vinne en tittel i en av de hardeste ligaene i verden, røpet spissen.

Powered by Labrador CMS