– Jeg skal vinne Premier League

Flere sitater fra Inside Uniteds intervju med Zlatan.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag brakte vi første del av intervjuet som senere på kvelden ble vist i sin helhet på MUTV/TV 2 Sumo. Dersom du gikk glipp av sendingen er det ingen grunn til å fortvile, for programmet blir sendt i reprise førstkommende lørdag klokken 22.15.

I mellomtiden bringer vi her flere av svenskens sitater fra intervjuet med klubbmagasinet Inside United.

Zlatan Ibrahimovic har som de fleste trolig har fått med seg, vunnet pokaler overalt hvor han har ferdes. I alt har han sikret seg 13 ligatitler fordelt på opphold i Ajax (2), Juventus (2), Inter Milan (3), Barcelona (1), AC Milan (1) og PSG (4), i tillegg til en rekke cuptitler.

Nå har han som siktemål å gjøre likedan med Manchester United.

– Oi, det ville vært fantastisk. Om jeg vinner Premier League, da gir jeg opp fotballen neste dag…nesten!

– Vi har vært litt uheldig i enkelte kamper, men vi har troen, og da vil det også skje. Jeg håper å vinne den, og jeg kommer til å vinne den.

– Enorm klubb

– Jeg har spilt i andre storklubber. Hver eneste en av dem er storklubber, og om de ikke var det, så ble de det da jeg kom! Alt vi gjør her er stort, ikke bare lokalt, men globalt, for vi er verdensomspennende.

“I have played at other massive clubs, every club is massive and if it was not massive it became massive when I came!”

– Hver medalje, sin historie

Som nevnt innledningsvis har Zlatan til nå vunnet i alt 13 ligamesterskap pluss en drøss med cuptitler. Men hvilken medalje setter han størst pris på?

– Det er vanskelig å si. Jeg har vunnet i alle land hvor jeg har spilt, og det ligger en historie bak hver eneste en av dem.

Powered by Labrador CMS