Stolt av ungguttene

René Meulensteen forteller at spillere som Welbeck og Cleverley gjør ham stolt.

Publisert Sist oppdatert

Én av Fergusons mest betrodde menn letter på sløret og forteller i et intervju med Inside United at han er stolt over å se framgangen de lokale ungguttene har gjort de siste par årene.

Helt siden den legendarisk 92-generasjonen med spillere som David Beckham og Gary Neville har det blitt knyttet store forventninger til lokale unggutter som har tatt steget opp på førstelaget.

De to siste sesongene har Welbeck og Cleverley for alvor etablert seg på førstelaget. Welbeck har fått sjansen i nøkkelkamper mot både Real Madrid, Chelsea og Manchester City, mens Tom Cleverley er den som har spilt nest flest kamper på Uniteds sentrale midtbane, på tross av at han har slitt mye med skader.

René Meulensteen mener at Welbeck og Cleverley er eksempler på at klubben er i stand til å utvikle spillere i verdensklasse.

– Det viser at vi som klubb kan utvikle spillere helt i verdensklasse. Det er på det nivået vi ønsker å være, forteller han til Inside United, og legger til:

– Det faktum at Danny og Tom har gått gradene på det engelske landslaget er noe vi kan være veldig stolte av.

Førstelagstreneren mener at det er viktig for en klubb å fostre egne spillere.

– Spillere som Tom og Danny har fått klubben gjennom morsmelken, og de kjenner historien og tradisjonen denne klubben har, forklarer Meulensteen, før han legger til:

– De er selve nerven i denne klubben.

Powered by Labrador CMS