Kom, scoret og dro sin vei

Talentfulle Idris Kanu har skrevet under for Aldershot.

Publisert Sist oppdatert

For vel en måned siden, da Uniteds U18-lag feide Middlesbrough av banen med 5-1 på Carrington, var det spesielt en av hjemmelagets spillere som fikk de skuelystnes øyne til å åpne seg på vid gap.

De hadde aldri sett ham før, for den unge mannen med nummer 9 på ryggen var nettopp ankommet  klubben for prøvespill. Nå løp han utpå og scoret to mål i sin første opptreden! Da var det lett å tilgi at han måtte forlate banen med krampe allerede etter 65 minutter. Det viktigste var tross alt beholdningen: to fulltreffere og en solid gjennomført time i nye omgivelser.

15 år gammel U21-spiller

Navnet hans var Idris Kanu. Han var bare 16 år gammel, og hadde tidligere vært innom akademiet i West Ham. Der fikk han – i en alder av bare 15 – to kamper for klubbens U21-lag! Nå hadde han tatt et langt steg mot kontrakt med Manchester United. I hvert fall var det mange som trodde det.

Slik skulle det imidlertid ikke gå. Nå har Idris Kanu isteden skrevet under for Conference-klubben Aldershot Town! Lørdag fikk han sin offisielle debut da han kom innpå i sluttminuttene da gjestene fra Solihull Moors ble beseiret 2-0.

– Vi er heldige som har sikret oss en svært talentfull fotballspiller, sier Aldershot-manager Gary Waddock i en kommentar til klubbens hjemmeside.

Powered by Labrador CMS