Overbevist om at Zaha slår til

Ian Holloway har klokketro på sin tidligere elev.

Publisert Sist oppdatert

Wilfried Zaha briljerte for Crystal Palace i Championship foregående sesong, men kantspilleren må takle en ny hverdag og et helt annet press når han fremover skal representere Manchester United i Premier League.

Ian Holloway er imidlertid hellig overbevist om at hans tidligere elev kommer til å ta overgangen med storm.

– Jeg ønsker ham det beste, og vil samtidig å gratulere Manchester United med å ha kjøpt ham. Sir Alex Ferguson bommer så å si aldri når han signerer spillere, og David Moyes har all grunn til å være fornøyd med at han har et slikt talent i troppen.

– Zaha selv gleder seg helt sikkert masse til å spille for Manchester United, og jeg tror helt oppriktig at han griper sjansen og spiller seg inn i startelleveren. Han er en sånn type spiller som vinner kamper, blir Holloway sitert på i talkSPORT.

Sendes på utlån..?

Ryktemakerne vil ha det til at Manchester United vurderer å låne ut Zaha til en annen Premier League-klubb denne sommeren. Crystal Palace-manageren tror ikke det er aktuelt.

inni_sak_ian_holloway
TROR ZAHA BLIR EN SUKSESS PÅ OLD TRAFFORD: Ian Holloway.

– Han er lærevillig og vil lære noe nytt, men har allerede 100 kamper under beltet for Palace. Ærlig talt har det heller ikke falt meg inn å spørre David Moyes om jeg kan få ham tilbake på lån. Det hadde ikke vært rettferdig overfor Zaha – han fortjener å prøve seg i United.

United eller Palace

Skulle det imidlertid bli aktuelt for David Moyes å sende Zaha bort på midlertidig basis, kommer Holloway til å kjenne sin besøkelsestid.

– Hvis Moyes skal låne ham ut til en annen Premier League-klubb, er jeg sikker på at han vet hvor Zaha helst vil spille. Jeg kjenner Moyes godt nok til å vite at han hadde ringt meg.

– Men bare så det er sagt; Palace-supporterne må ikke engang finne på å drømme om at dette blir en realitet. Zaha oppfylte drømmene deres for omtrent en måned siden, sier Holloway – som sikter til at kantspilleren var sterkt delaktig i at det endte med opprykk for de røde og blå.

Powered by Labrador CMS