– En seier som ga optimisme og tvil

Her er noe av det engelsk presse skriver etter 3-2-seieren mot Hull.

Publisert Sist oppdatert

Her er noe av det engelske aviser skriver etter torsdagens 3-2-seier mot Hull.

The Times, Rory Smith:

Selv i år hvor ingenting er sikkert og alt endrer seg så er det noe som forblir som før. Som at Steve Bruce aldri kan slå Manchester United – uansett om han leder med to mål eller ikke. Så er det også et faktum at de regjerende Premier League-mesterne nekter å bli slått.

[poll id=»48″]Det er også en tredje ting som er konstant. Hver gang United trenger en ledertype, inspirasjon eller noen til å dra dem opp av hullet, så er det Wayne Rooney som gjør det.

England-spissen er ikke så viktig for United som Luis Suarez er det for Liverpool. Han scorer ikke like mange mål, heller, og får ikke så mye skryt. Påvirkningskraften hans er imidlertid nesten like stor.

The Independent, Jon Culley:

En femte strake seier – den beste sekvensen så langt under David Moyes – sørget for at det å gi fra seg seriegullet ikke nødvendigvis kommer til å skje selv om det er en sesong med mye endring i Manchester United. Samtidig var torsdagens prestasjon en prestasjon som ga like mye tvil som optimisme.

Daily Mail, Laura Williamson:

Dette kunne blitt sett på som en Ferguson-lik prestasjon fra United – en kamp hvor Uniteds vinnervilje gradvis ble avgjørende slik at de stakk av med alle tre poengene. (…) Men dette handlet nok mer om et godt Premier League-lag med nok talent og rutine til å hente seg inn etter en grusom start på bortebane, og et lag som som tjente på et selvmål fra en tidligere lærling og en glimrende kamp av Wayne Rooney. Om dette er et vendepunkt i Uniteds sesong, gjenstår imidlertid å se.

Daily Mails spillerbørs: De Gea 5, Rafael 5 (Januzaj 18, 7), Smalling 5, Evans 5, Evra (c) 5; Fletcher 6 (Hernandez 62, 5), Cleverley 5; Valencia 6, Rooney 8, Young 6 (Carrick 78) ; Welbeck 6.

Daily Telegraph, Mark Ogden:

Det trengs mer enn en dramatisk seier borte mot Hull for å kunne fastslå at United er en genuin tittelkandidat, men klubben lå ti poeng bak Newcastle 1. juledag i 1995 og vant til slutt gullet med fire poeng. 18 år senere er det flere lag som er med i teten, men hvis United viser samme glød når Robin van Persie og Nemanja Vidic returnerer, så er det vanskelig å si noe om hvordan den andre delen av sesongen vil forløpe.

The Sun, Michael Morgan:

Avisa kikket nærmere på Darren Fletchers prestasjon.

Han fikk en fantastisk mottakelse, og ble hyllet jevnlig. Er mer populær nå enn noensinne. Han er likevel ikke helt i kampform. Han holdt seg mest sentralt i banen, og var ikke like mobil som tidligere. Han er imidlertid en av de minst egoistiske spillerne i laget, og forsøkte alltid å være tilgjengelig for lagkameratene. Han startet noe tregt – som resten av laget – men han og Tom Cleverley tok etter hvert kontroll. Dommen er at han ikke er den spilleren han var før han ble syk, men det var tegn som tyder på at han kan komme tilbake til det nivået.

Manchester Evening News, Stuart Mathieson:

Smalling får en 8er og bestemannspremien.

Rooney, Young og de Gea får 7ere på børsen.

Welbeck, Cleverley, Fletcher, Valencia, Evra og Evans får 6ere, mens Rafael får en 5er.

Innbytterne: Januzaj får 6er, mens Carrick og Hernandez får en 5er.

Powered by Labrador CMS