– Vi ligger etter United i alt

MANCHESTER: Men i kveld planlegger den tidligere Newcastle-spilleren Hugo Viana å ryste United.

Publisert Sist oppdatert
– Om jeg frykter Old Trafford? Nei, jeg gleder meg. Å spille for et fullsatt Old Trafford er noe alle spillere ser frem til. Det blir en opplevelse. Det gir oss motivasjon. Vi viste det ved å slå Galatasaray borte. Stemningen der kan være elektrisk, sier Viana.

ENORMT TALENT

Viana ble sett på som en av de mest spennende unge spillerne i Portugal for ti år siden. Mange menter Newcastle hadde gjort et kupp ved å hente den da 19 år gamle portugiseren til Tyneside. Men Viana ble aldri noen hit i Newcastle. I løpet av to sesonger spilte han bare 39 ligakamper og gikk på lån tilbake til moderklubben Sporting Lisboa. Nå er Viana innstilt på å vise at tiden i Newcastle ikke er representativt for kvalitetene han besitter. – Jeg kan ikke tenke så mye på tiden i Newcastle, men det hadde vært kjekt å vise seg fra en god siden i dag, men vi vet det blir vanskelig. Jeg har sagt det før og kan gjenta det nå; Braga ligger etter Manchester United i alt, men I en enkeltkamp kan vi ta dem, sier Viana.

TEKNISK BEDRE I PORTUGAL

I løpet av tiden i Newcastle lærte Viana engelsk fotball å kjenne, men han synes det var vanskelig å tilpasse seg stilen. – Fotballen som spilles i Portugal og Spania er nok mer teknisk enn det tilfellet er i England. Fe beste engelske lagene er imidlertid veldig gode teknisk, sier Viana. Braga kommer til Old Trafford med en bunnsolid bortestatistikk i Europa. Viana og lagkameratene er ubeseiret på de syv siste bortekampene, men han innrømmer at kveldens test blir særdeles tøff. – United har så mange gode spillere. Stopper vi en eller to, er det alltid noen andre som kan avgjøre i stedet. Vi må fokusere på United som lag og stoppe dem som et lag. Naturligvis har vi tro på at vi kan klare det, men vi vet det blir veldig vanskelig, sier han.
Powered by Labrador CMS