Vil du til Old Trafford før desember?

Du kan fortsatt sikre deg hotellpakke (fra 990,-), men det begynner å bli få plasser igjen på enkelte turer. Se oversikten her.

Publisert Sist oppdatert

Det spilles 5 Premier League- og Champions League-kamper på Old Trafford i løpet av oktober og november. Du har ennå muligheten å sikre deg hotellpakker til Drømmenes teater til de fleste av disse oppgjørene, men på et par av kampene begynner det å fylles godt opp. Status pr 17. september er som følger:

Lørdag 20. oktober: Stoke: 20 ledige rom

Tirsdag 23. oktober: Braga CL – god plass

Lørdag 03. november: Arsenal – utsolgt

Lørdag 24. november: QPR – 10 ledige rom (her blir det også eget temaopplegg rundt Manchesters fantastiske musikkhistorie: Madchester)

Onsdag 28. november: West Ham – god plass

Hotellpakkene er i utgangspunktet for 3 døgn for helgekampene og 2 døgn for midtukekampene. Disse kan imidlertid endres etter behov, og dermed har du muligheten å få med deg to kamper på Old Trafford i løpet av få dager i Manchester nå i høst. I midtuken etter oppgjøret mot både Stoke og QPR skal nemlig United i aksjon hjemme mot henholdsvis Braga i CL og West Ham i PL.

Trykk her for mer informasjon om våre hotellpakker og bestilling. Da kan du se kostnad for antall netter på hver enkelt kamp.

Powered by Labrador CMS