ENGELSK: Jesse Lingard blir byttet ut under siste Premier League-kamp, mot Crystal Palace.

– Skål, alle sammen!

Jesse Lingard takket fansen på sin egen måte.

Publisert Sist oppdatert

24-åringen fra Warrington fikk stående ovasjoner da han ble tatt av banen like før pause i søndagens kamp mot Crystal Palace. Velfortjent, for Lingard hadde gjort en strålende førsteomgang, og blant annet vært mannen bak Paul Pogbas 2-0-scoring.

At José Mourinho tok ham av på det tidspunktet han gjorde, var utvilsom et signal om at Lingard vil få en viktig rolle under onsdagens Europa League-finale i Stockholm.

Men, selv om Jesse Lingard hadde gjort sin del av jobben med å senke gjestene fra Sør-London, var ikke dagen over for hans vedkommende.

Etter kampslutt og den tradisjonelle æresrunden sammen med lagkameratene etter sesongens siste hjemmekamp, forlot spilleren Old Trafford — til fots.
Målbevisst satte han kursen tvers over Sir Matt Busby Way og inn gjennom dørene på det nærliggende Hotel Football, hvor United-fans som vanlig var samlet etter kamp.

Drink, drink, drink

At Jesse Lingard plutselig sto midt iblant dem bidro naturligvis til å løfte den allerede gode stemningen til nye høyder. Men det var bare begynnelsen. For, da det etter hvert gikk opp for folk hvilket ærend Lingard var ute i, var det bare marginer om å gjøre før taket hadde løsnet.

Lingard var nemlig ikke verre på det enn at han like godt spanderte drinker på samtlige tilstedeværende, servert med takk for all støtte gjennom en lang og vanskelig sesong.

Skål, alle sammen, det var gutten sin det!

Powered by Labrador CMS