– Vi har spilt slik i mange uker

Reaksjoner: «Er det slik det skal gå for oss igjen» tenkte jeg på 1-1, sier Michael Carrick.

Publisert Sist oppdatert

United vant til slutt 4-1 mot West Ham i kvartfinalen i ligacupen, etter tre scoringer i andre omgang.

Hjemmelaget tok oppskriftsmessig ledelsen og dominerte store deler av første omgang, men mot spillets gang utliknet tidligere United-spiller Ashley Fletcher på gjestenes første mulighet.

Da så flere av United-spillerne svært frustrerte ut, noe blant andre Michael Carrick kan skrive under på.

Heldigvis holdt spillerne hodet kaldt, fortsatte dominansen, og fikk lønn for strevet med tre fine scoringer og semifinaleplass. Der venter Hull City over to oppgjør i januar. 

José Mourinho

josemmmmmm

–Jeg er fornøyd med målene, prestasjonen er slik jeg er vant med. Vi spiller veldig, veldig godt på hjemmebane, og slik var det i dag også.

– Vi hadde ti minutter etter scoringen deres der vi hadde det tungt, og spillerne kunne selvfølgelig ikke skjule skuffelsen.

– Men i andre omgang virket det som vi hadde selvtilliten til å spille. Vi vant komfortabelt og spilte vakker angrepsfotball . Det er noe fansen liker, men vi trenger resultater, påpeker Mourinho. 

– Jeg sa til gutta i pausen at det ikke er mulig å spille så bra, og så bare stoppe med det. Jeg sa at de skulle glemme utlikningen, fordi vi spilte veldig bra fotball. Vi måtte holde på selvtilliten, så vi måtte bare glemme den scoringen.

Han ble også spurt om hva han mente om Henrikh Mkhitaryan etter nok en strålende kamp.

tre7

– Vi vet hvorfor vi kjøpte han, og vi har ventet på ham, og nå ser det ut som han virkelig er på vei.

Han ville ikke innrømme hvor han faktisk så kampen.

– Det er hemmelig. Jeg var i kontakt med benken, og for å være ærlig fikk vi forberedt oss skikkelig godt i går.  Jeg har full tillit til assistentene mine og støtteapparatet. De hadde informasjonen de trengte.

Mourinho benyttet også muligheten til å hedre avdøde Chapecoense manager Caio Júnior.

– Jeg klarer ikke å glemme denne tragedien, med flere kolleger og treneren Caio Júnior. Han etterlater seg et stort tomrom. Vi kjente ham veldig godt i Portugal og han etterlater seg mange venner der.

Michael Carrick

mcarrick

– Vi var misfornøyde med hvordan vi avsluttet første omgang. Jeg synes vi var veldig gode den første halvtimen.

– Det var frustrerende hvordan vi mistet kontrollen litt, men de hadde kun en halvsjanse. Det var godt å komme ut i andre omgang.  Vi vant en komfortabel seier til slutt.

– Jeg føler vi har spilt slik i mange uker. Vi skaper mange, gode sjanser og det har ikke helt gått veien for oss. Etter at de scoret på sin første sjanse så er det lett å tenke at «er dette slik det skal gå igjen for oss», men jeg må gi kreditt til gutta.

– Vi kom ut i andre omgang, fortsatte å skape sjanser, og klarte å drepe kampen.

Henrikh Mkhitaryan

henrikh333

– For å være ærlig er jeg mest fornøyd med at vi vant. Det var en veldig viktig kamp fordi nå er vi i semifinalen. Vi gjorde en god jobb og må fortsette å jobbe hardt.

Han ble også spurt om det er en drøm for han å spille en cupfinale på Wembley.

– Det er kanskje en drøm, men det er ikke hovedmålet. Nå må vi fokusere på den neste kampen, og så får vi se hva som skjer.

Føler du at du har funnet deg mer til rette i Premier League?

– Ja, det gjør jeg, sier armeneren og smiler lurt.

Powered by Labrador CMS