Ryktesaker, uke 26

Ifølge Daily Mail skal United være villige til å sprenge banken for Pogba, mens Darmian og Mata kobles til henholdsvis Barcelona og Everton.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 3.juli:

23.58: Litt sent ute med denne, men The Sun hevder at City-trener Brian Kidd kan være på vei hjem til riktig klubb i Manchester. Saken er skrevet av Neil Custis, den Sun-journalisten som vanligvis har best kontroll på hva som foregår i United, og han hevder at Kidd snart skal møte Mourinho for å diskutere det.

19.56: Det er ikke bare i Frankrike det hevdes at Juan Mata kan være på vei til Everton. Sam Wallace i Daily Telegraph skriver at Everton prøver å overbevise Mata om å gå dit, og at spanjolen vet at han ikke har noen fremtid på Old Trafford. 28-åringen skal ikke være i planene til Mourinho, som ikke har skiftet mening siden Chelsea-tiden.

Everton-sjef Koeman har tidligere vært Matas manager i Valencia.

16.25: Ifølge The Sun kobles Robin van Persie med en retur til Premier League. Nederlenderen ønsker seg ifølge avisen tilbake til England, og West Ham og Crystal Palace nevnes som mulige destinasjoner. Begge lagene er på spissjakt, begge holder til i London og begge skal ha blitt tilbudt den tidligere United-spilleren.

15.00: Franske InfoSport hevder at Juan Mata er på vei til Everton for en sum på €25 millioner. Samtidig vil det bety at Zlatan Ibrahimovic overtar spanjolens nummer 8.

Sport Witness kommenterer at InfoSport ikke nevner hvor de får kildene fra, så det er usikkert hvor vidt de samler info fra andre eller ikke. SW minner dog på at InfoSport var de første til å melde at Morgan Schneiderlin var på vei til United forrige sommer.

14.30: Utover dagen har flere aviser og journalister hevet seg på ryktene om Hirvind Lozano. Det aktuelle er altså at mexicaneren forlater Pachuas til fordel for Manchester United etter sommerens OL i Rio.

11.00: Spanske Mundo Deportivo hevder Barcelona er ute etter United-back Matteo Darmian. Ifølge avisen ønsker Barcelona seg en venstreback, og valget står mellom Darmian og landsmann Mattia De Sciglio.

10.45: Ifølge Mirror leder West Ham kampen om signaturen til Yannick Bolasie. Mirror nevner også United, Spurs og Liverpool som interesserte og skal ha bedt om å bli informert dersom det blir lagt inn bud på spilleren. Det virker dog lite sannsynlig at United vurderer å legge inn et bud på Palace-vingen.

08.45: Napoli ønsker å hente den brasilianske backen Fabinho, men hans agent kan by på problemer for den italienske klubben. Ifølge Gianluca Di Marzio ønsker Jorge Mendes å presse frem en United-overgang for sin klient, til tross for stor interesse fra Napoli.

08.30: Ifølge Daily Mail skal United være ett skritt nærmere å signere Paul Pogba for en rekordsum på £100m. Glazers skal være desperate etter å sørge for at United er Europas mest populære klubb, og skal være villige til å sprenge banken for å få Pogbas signering. Daily Mail hevder også at United er villige til å gi franskmannen en ukeslønn på £250.000

08.00: Nå har også Pachuas president pratet angående Hirving Lozano. Presidenten hevder at Mourinho har tatt kontakt, men avkrefter til ESPN Digital(her linket til Goal.com) at det er gjort en avtale. Grunnet Lozanos deltagelse i Mexcio-troppen i Rio-OL denne sommeren kan det hende at en potensiell overgangen venter til OL er over.

I går skrev Sport Witness at de var noe kritisk til kilden til denne overgangen, så det er kanskje ikke like trygt å kjøpe Lozano-drakt helt enda.

Lørdag 2. juli:

17.30: Ikke akkurat et rykte, men Ex-red Peter Schmeichel hinter til at en midtbanespiller kan være på vei inn dørene i Manchester.

Tidligere har det blitt ryktet hvilke posisjoner Mourinho ønsker å styrke i United. Allerede har spillere som Zlatan Ibrahimovic, Eric Bailly og nå Henrikh Mkhtaryan ankommet klubben. Videre ventes det at Mourinho vil styrke den sentrale midtbanen til United, og på Twitter har Schmeichel beroligget en supporter som sa han ønsket en sentral midtbanespiller med følgende svar:

– Det kommer, ikke bekymre deg!

14.11: Herrera ser ut til å gi oss en slags bekreftelse på det vi alle vet med ganske stor sikkerhet nå: At Ryan Giggs forlater United.

12.14: Ikke direkte relatert til oss lenger, men Anders Lindegaard har signert for Preston North End:

Dansken har vært der på lån, og etter å ha blitt fristilt fra West Bromwich-kontrakten har han nå altså signert permanent for Lancashire-klubben.

11.43: Manchester Evening News siterer Paul Pogbas far på følgende:

– Det vi ønsker er at han spiller i en bedre liga.

08.55: Det er enkelte rapporter i Mexico om at kantspilleren Hirving Lozano er veldig nær en United-overgang, og et familiemedlem siteres på at det er en «done deal», men Sport Witness er noe skeptisk til kilden.

08.45: Manchester City er klare til å by £50 millioner for å få inn John Stones, og er stadig mer trygge på at de vil få ham. Det melder Daily Telegraph. Stopperen har også vært koblet til United.

Fredag 1. juli:

21.35: Mark Ogden skriver i Independent at Ryan Giggs-annonseringen kommer i løpet av det neste døgnet. Waliseren har ikke blitt tilbudt en rolle han ønsker i United, og kommer derfor til å prøve seg utenfor klubben etter 29 år i United.

United håper, ifølge Ogden, at Giggs etter hvert kan returnere til United som manager etter å ha vist seg frem andre steder.

19.25: Vi bør vel nevne at Barcelona har annonsert ny kontrakt for Neymar, og at en overgang for brasilianeren neppe vil være aktuelt, men uansett: Vi har fått Zlatan.

18.10: Manchester Evening News melder at MUTV-programmet United in Press (som skulle gått 18.30 lokal tid) har blitt kansellert, noe som kan tyde på at ting kan skje i kveld.

17.50: Mike Keegan melder (kanskje ikke helt uventet) på twitter at Zlatan ikke var ombord i helikopteret.

17.49: N’golo Kanté linkes til United, og ifølge Matt Law i Daily Telegraph er vi også blant lagene som jakter franskmannens signatur, men spilleren selv vil helst til Chelsea, ifølge avisen.

Kanté, som Fergusom omtalte som den klart beste spilleren i Premier League sist sesong, har en utkjøpsklausul på £20 millioner.

17.26: Ifølge vanligvis velinformerte Mike Keegan i Daily Mail landet det et privatfly på Manchester Airport i halv fem-tida (skandinavisk tid) som kom fra Dortmund.

United ønsker ikke å bekrefte at Henrikh Mkhitaryan var ombord på flyet.

Klubbene skal ifølge avisen ikke være enige ennå, men det skal ikke være mye som gjenstår.

17.17: Ryan Giggs er jo ventet å forsvinne ut av klubben i sommer, og ifølge Manchester Evening News skjønte Giggs at United trengte en mer erfaren manager til å ta over, og 42-åringen var ikke klar for å ta over sjefsjobben direkte etter Van Gaal.

Vi nevnte tidligere i dag at BBC var blant de som meldte om Giggs’ United-avskjed, og her er hele BBC-saken.

16.25: Denne videoen viser et helikopter som skal ha landet på Old Trafford for noen minutter siden. Vanligvis er det Carrington som blir brukt til slikt, så det er usikkert om dette er relevant (og dermed interessant) her.

15.55. Man venter på at United bekrefter det, men Arndale Senteret i sentrum kjører på.

15.50: En Sky Sports-kilde skal ha fortalt dem at en avklaring rundt Ryan Giggs er ventet i løpet av de neste 24 timene. Samtidig skal en United-talsmann ha fortalt Sky News at «ingenting er avklart, så forvent ingenting i dag. Alt avhenger av når ting blir avklart».

14.40: Zlatan Ibrahimovic er muligens på Carrington akkurat nå.

13.40: Manchester Evening News skriver om at det er ventet to privafly til Manchester i dag, ett trolig med Zlatan, det andre kommer fra Dortmund. Så kan man lure på hvem som er ombord der…

13.10: Ryan Giggs’ tid i klubben ser ut til å være omme, da det skal være enighet om en sluttpakke, melder BBC. En offisiell bekreftelse er ventet i løpet av de neste dagene.

12.00: Til dere som har drømt om Neymar. Han har nå skrevet under på en ny kontrakt med Barcelona, frem til 2021.

07.45: Mourinho ønsker å se James Wilson i aksjon i preseason før han bestemmer seg for hva han skal gjøre med den 20 år gamle spissen, skriver OGSÅ The Telegraph.

07.40: The Telegraph skriver at veien nå er åpen for United med tanke på Paul Pogba. Dette fordi andre interesserte klubber har steilet ved prisen, men at United skal ha budt 80 millioner pund. Blir United enig med Juventus så kan han fort havne på Old Trafford igjen, skriver Jason Burt i avisa. Daily Star kjører også på med Paul Pogba-sak. En overgang til United verdt 80 millioner pund nærmer seg, og kan sluttføres så fort EM er ferdige. Pogba ønsker nå å spille for Mourinho, skriver Jeremy Cross i avisa.

Torsdag 30. juni:

21.15: Ifølge Guardian skal United ha steppet opp i jakten for signaturen til Paul Pogba. Avisen hevder franskmannen vil koste United ca. £65m.

20.45: Det blir bare å fortsette å hevde noe som virker å være ganske sikkert, men flere journalister og aviser melder at Mkhitaryan er klar. Sky Italia er siste som hiver seg på og skriver at armeneren er United-spiller.

20.00: Manchester United har allerede begynt å selge drakter med Mkhitaryan på ryggen. En liten tabbe som kan tyde på at overgangen snart er klar.

19.30: M.E.N. hevder at Ashley Fletcher kan være på vei til West Ham. United-spissens kontraktkrav skal være møtt av London-klubben, og en avtale skal være rett rundt hjørnet.

18.45: Ifølge Gianluca Di Marzio skal Uniteds overgang for Henrikh Mkhitaryan være «done deal». Midtbanespilleren skal også ha funnet sitt fremtidige hjem i Manchester.

18.30: Zlatan er endelig klar for United, og ifølge Telegraph skal svensken signere ett-årskontrakt med en ukeslønn på £225,000.

16.00: M.E.N. har daglig en live-dekning av Manchester United, og torsdag er Morgan Schneiderlin med. Midtbanespilleren har tidligere blitt linket til Everton, men ifølge L´Equipe skal Schneiderlin ønske å være i United for å kjempe om plassen sin.

09.50: – Jeg drar til Manchester United, skal Henrikh Mkhitayran ha sendt på tekstmelding til Dortmunds trener, ifølge tyske Bild.

07.40: United skal ha innledet diskusjoner med Juventus om Paul Pogba, ifølge franske L’Equipe. Et offisielt bud fra United kan sendes til Italia allerede neste uke. Det påpekes at Mourinho forsøkte å kjøpe Pogba også til Chelsea, men da uten å lykkes. Pogba selv skal være interessert, selv om det ikke helt stemmer med rapportene som kom tidligere denne uka. Da ville han helst til Spania, og om ikke det skjedde så ville han bli i Juventus. Prisen, forresten? 100 millioner euro…

00.01: Ryan Giggs kommer til å si nei til tilbudet om å få fortsette i United, skriver Daily Mails Chris Wheeler, som også er blant journalistene som har fulgt United en del de siste årene. Han skriver at Giggsys representanter nå forhandler med United om en sluttpakke. Andy Mitten nevnte også Giggs i sin sak på united.no torsdag formiddag.

Onsdag 29. juni:

21.00: Spanske Mundo Deportivo melder at United skal ha satt alle kluter til for å hindre at Neymar skriver under på ny Barcelona-kontrakt, og det skal være Pini Zahavi som jobber for United i denne saken – et United som ønsker Neymar som en del av prosjekt Mourinho. Barcelona stoler imidlertid på Neymars ord om at han vil bli klubben. Så får vi se…

19.00: Ser ut til å nærme seg, ja. Daily Mails Mike Keegan, som tidligere jobbet for Manchester Evening News, skriver også at Zlatan Ibrahimovic blir United-spiller fredag. Han skal altså ha ventet med å offentliggjøre det til 1. juli, grunnet at det var et krav for at han skulle få utbetalt en lojalitetsbonus i kontrakten sin med PSG.

18.00: Ifølge Manchester Evening News foretrekker United-aktuelle Paul Pogba å bli i Juventus i stedet for å dra til United – hvis ikke det blir noe av en overgang til Real Madrid.

14.00: BBC skriver at Zlatan Ibrahimovic kommer til å skrive under for United før uka er omme. Fredag er det jo også 1. juli, en dato som av mange er nevnt som en dato Zlatan har måttet vente på før han kunne gjøre det. Saken er skrevet av Simon Stone, som har fulgt United i mange år, tidligere for PA.

10.00: Spanske El Confedencial skriver onsdag at Mourinho ønsker Alvaro Morata til United, i en sak som handler om spillere på vei bort fra Real Madrid. Ingen andre klubber nevnes til Morata. Samtidig skrives det i artikkelen at Raphael Varane, midtstopperen som lenge har vært koblet til United, kan få forlate Real.

07.30: United skal ha økt sitt bud på Henrikh Mkhitayran til 35 millioner pund (eller42,5 mill. euro, om du heller vil), ifølge tyske Kicker. Det er nesten dobbelt så mye som United startet med å by, og vil være det største spillersalget i Dortmunds historie.

Tirsdag 28. juni:

20.23: Ifølge TV 2 Sportens Jonas Giæver skriver den spanske avisen AS at United intensiverer jakten på Paul Pogba. Hovedpunktene i artikkelen er at etter at Real Madrid gikk inn i forhandlinger, trappet de opp kontakten med Juventus og Mino Raiola. Ifølge avisen skal Madrid-klubben ha trukket seg da de hørte den svimlende prisen: €120 millioner, pluss, pluss…

15.10: Vanligvis velinformerte The Guardian skriver at Manchester United har håp om å signere Henrikh Mkhitaryan til helgen. Det skjer etter at Borussia Dortmund har bekreftet at klubben har mottatt «et mye bedre tilbud» for den armenske landslagsspilleren.
Tidligere har det vært nevnt et bud på £26.3 millioner, men dette skal ifølge kilden ha blitt øket til £30 millioner.
– Situasjonen er dermed endret, sier Dortmunds adm.dir. Hans-Joachim Watzke, og bekrefter det nye tilbudet fra Old Trafford.
– Siden spillerne er tilbake i trening på mandag, vil vi bestemme oss til helgen. Alle relevante personer er blitt kontaktet, og vi vil vurdere saken før styret tar en beslutning. Det vil definitivt skje til helgen, lover Dortmund-sjefen.

13.55: CHECK! Så kan vi endelig sette en definitiv stopper for Sadio Mané-ryktene. Han har nå offisielt skrevet under for Liverpool.

12.50: Italienske Tuttosport har dårlige nyheter til alle som ønsker å se Paul Pogba tilbake på Old Trafford. Avisen påstår nemlig at Juventus vil motsette seg alle tilnærmelser som måtte bli gjort for å prøve å lokke 23-åringen bort fra Torino.
Andre, som AS, mener derimot å vite at United allerede sitter i forhandlinger. De hevder også at spilleren er ute etter en årslønn på €15 millioner (£12-5 mill.), mens Juventus vil ha €120 millioner (£100 mill.) for å selge.

12.20: Hull Daily Mail skriver at byens Premier League-nykommere, laget som ledes av tidligere United-stopper Steve Bruce, er en av fem klubber som er interessert i å hente James Wilson på lån.
Den 20 år gamle United-spissen tilbrakte andre halvdel av 2015/16-sesongen utlånt til Brighton, og det er ikke utenkelig at han vil bli lånt ut igjen kommende sesong.
Verdt å merke seg er at den nevnte Hull-avisen benytter fullstendig upålitelige Daily Star som kilde. På den annen side har tigrene fra KC Stadium vært ute etter Wilson også tidligere, så det er langt fra  usannsynlig at interessen er reell.

12.05: Jose Mourinho skal visstnok være en stor beundrer av Real Madrid-angriperen Jesé Rodríguez, og kan godt tenke seg å se ham i United-trøye kommende sesong.
Ifølge TalkSPORT er imidlertid Real-manager Zinedine Zidane fast bestemt på å beholde Jesé, og klubben er derfor i ferd med å tilby ham en ny kontrakt før han etter planen skal lånes ut.
Espanyol, Las Palmas og Bayer Leverkusen nevnes alle som interesserte, men også Chelsea og Manchester United skal være villige til å vurdere en låneavtale.
Problemet er at Real vil forsøke å styre unna klubber som i fremtiden kan tenkes å ville inngå en permanent avtale, og dermed er de to Premier League-klubbene trolig uaktuelle.

12.00: Spanske AS hevder ifølge Manchester Evening News at Manchester United skal i møte med Paul Pogbas agent, Mino Raiola, for å sondere muligheten for å hente den 23 år gamle franskmannen tilbake til Old Trafford.

Mandag 27. juni:

16.00: Kanskje ikke fullt like interessant som Zlatan- Griezmann- og Mkhitaryan-ryktene, men Manchester United skal visstnok ha invitert den 14-årige Valencia-spissen Ferhat Cogalan til Carrington sammen med hans agent Habib Antar som fikk i stand Feghouli-dealen til West Ham. Det melder Daily Mail.

Spissen, som har kontrakt med Valencia frem til 2021, bøttet inn 22 mål og hadde 30 assists for Valencias ungdomslag forrige sesong. Spillerens far, Sedat, sa at unggutten ikke nødvendigvis ser seg nødt til å bytte klubb, men at de er villige til å lytte til tilbud fra store klubber.

– Når en klubb som Manchester United inviterer oss, er det logisk at vi ser nøye på tilbudet, ikke sant, sa han.

12.50: Sky Sports on fire! Ikke før har de sluppet meldingen om at Henrikh Mkhitaryan visstnok er så godt som klar, så følger de opp med å hevde at Zlatan Ibrahimovic skal til medisinsk sjekk i neste uke. Det skal være enighet om den personlige kontrakten.

12.15: Daily Mail hevder at en rekke europeiske klubber, deriblant Benfica og de to Manchester-klubbene, jakter på det 19 år gamle colombianske «vidunderbarnet» Marlos Moreno.
City skal imidlertid ligge best an i kampen, og skal ha blitt enig med Morenos klubb, Nacional, om en overgangssum på £8 millioner. Så spørs det hva spilleren selv ønsker.

11.55: Ryktemakerne gir seg ikke så lett! Torsdag kom som kjent meldingen om at Antoine Griezmann hadde skrevet under for fem nye år i Atletico Madrid. Dermed kunne vi fjerne den ettertraktede franskmannen fra ryktelisten rundt Manchester United. I  hvert fall var det det vi trodde.
Nå skriver imidlertid spanske El Confidencial at Madrid-klubben forbereder seg på salg av den samme Griezmann, og mer enn antyder at den nye kontrakten bare var et middel for å heve beløpet i utkjøpsklausulen fra €80-100 millioner.

10.15: En overgang for Henrikh Mkhitaryan ser ut til å nærme seg med stormskritt. Sky Sports er av den formening at Manchester United nå har kommet til enighet med Borussia Dortmund om en avtale til en verdi av £26.3 millioner. Den 27 år gamle armeneren, som av sine tyskbaserte spillerkolleger ble kåret til Årets Bundesliga-spiller i 2015/16, vil ventelig gjennomgå den medisinske testen i løpet av uken.

Powered by Labrador CMS