Vil ikke se Fellaini på midtbanen

Henning Berg vil se Uniteds nye kjøp ved siden av Van Persie, mens Everton-legende er usikker på kjøpet.

Publisert Sist oppdatert

– Hvor skal man egentlig bruke ham? David snakker om anvendeligheten hans – han kan spille sentralt på midtbanen, defensivt eller bak spissen. Men hvis man kjøper en spiller så må man bruke ham i den posisjonen du kjøpte ham for og jeg har ikke aning om hva hans beste posisjon er, sier Kendall.

– Ja, jeg setter pris på fyren. Han har en tilstedeværelse på banen grunnet størrelsen sin, og han er farlig på dødballer. Men han gjør det litt for enkelt. Han tar sjelden sjanser. Han skaper ikke trøbbel for motstanderne med en pasning.

– Jeg vil derfor si at denne overgangen var et godt salg for Everton, sier Kendall.

inni_sak_henning_berg

Henning Berg er uenig med Kendall, og sier til Uniteds egen nettside at han tror Fellaini kommer til å bli en suksess på Old Trafford.

– Han har stort potensial, og hvis han klarer å stabilisere seg på sitt beste nivå så vil han bli en fantastisk signering, sier Berg til MUTV.

– Han kan også spille i ulike roller. Han er en god fotballspiller, men det er også noe mer med ham. Han kan kontrollere og dominere kamper, og jeg synes United har for få spillere som kan gjøre det. Derfor tror jeg at han kommer til å bli et glimrende kjøp. Jeg tror også det vil passe ham godt å spille med enda bedre medspillere enn i Everton, sier Berg.

– Jeg håper bare at han ikke skal spille på midtbanen. Jeg håper han kan spille lenger opp, ved siden av Van Persie, som en målscorer og oppspillspunkt. Nei, han er ikke en spiller som slår gjennombruddspasninger, men han har en tilstedeværelse, en evne til å ta imot og holde på ballen, han kan vinne ballen og er en matchvinner. I tillegg er han gjerne som best i de største kampene, sier Berg – som sammenlikner Fellaini litt med Cantona.

– Jeg sier ikke at han kommer til å bli det samme for United som Cantona var, men han kan bli det.

Powered by Labrador CMS