– To utmerkede midtbanespillere

Harry Redknapp mener at United har sikret seg kvalitet på midtbanen.

Publisert Sist oppdatert

Harry Redknapp mener at Manchester United har foretatt noen meget gode signeringer denne sommeren.

I sin spalte i London Evening Standard tar den tidligere Tottenham- og QPR-manageren for seg de ulike tittelkandidatene, hvor han også diskuterer de ulike sommerkjøpene til de fire største tittelkandidatene.

I fjor så man et Manchester United-lag som slet voldsomt da Michael Carrick var ute med skade. Det skjer ikke i år, tror Redknapp.

– United har kjøpt to utmerkede midtbanespillere i Morgan Schneiderlin og Bastian Schweinsteiger, så Michael Carrick vil få den hjelpen han trenger, skriver Harry Redknapp.

Southampton v Manchester United
IMPONERT: Harry Redknapp tror at Uniteds sommersigneringer vil bli en hit på Old Trafford.

68-åringen tror ikke at nyervervelsene vil bruke tid på å finne seg til rette i Manchester.

– Folk snakker om at spillere trenger tid til å integrere seg, men gode spillere kan komme og gjøre jobben med en gang. Jeg er sikker på at Schweinsteiger vil se ut som om han har vært på Old Trafford hele livet.

Det er fremdeles god tid til å hente flere spillere. Pedro er en av spillerne som har blitt hyppigst nevnt, og Harry Redknapp spår at United ikke er ferdighandlet.

– Schneiderlin har allerede spilt i England og Memphis Depay kan bli hva han vil. Han er en spennende spiller med stor fart og mye ferdigheter. Jeg tror at de vil gjøre en ny stor signering nå som Ángel Di María er borte.

Powered by Labrador CMS