France

Frisk igjen før Kane-møtet: – Må være klar og fokusert i hvert øyeblikk

Publisert Sist oppdatert

Raphaël Varane måtte finne seg i å bivåne foregående helgs Manchester-derby fra sofaen på grunn av coronasmitte, men midtstopperen erklærer seg nå frisk og spilleklar igjen.

– Jeg er okay. Jeg trener som normalt. Jeg føler meg bedre og jeg er klar til å hjelpe laget fremover, sier franskmannen i et intervju med manutd.com.

Stopperkjempen er dermed høyaktuell til å gå inn i startelleveren igjen før lørdagens viktige hjemmemøte med Tottenham.

Der venter antakelig en Harry Kane som har vært i scoringsform den siste tiden, og Varane er klar på at United-spillerne må være på tå hev før møtet med den engelske landslagskapteinen.

– Enhver kamp er en utfordring og det må vi være klare for. Mot slike spillere må du være klar og fokusert i hvert eneste øyeblikk, sier franskmannen.

Tottenham Hotspur v Manchester United - Premier League
HOLDT NULLEN: Raphaël Varane og Harry Maguire dannet stoppertrio sammen med Victor Lindelöf forrige gang United møtte Tottenham. Det ga null baklengs i en sterk seier.

 

Kane har ikke vært helt seg selv denne sesongen, men den siste tiden har Tottenhams store stjerne funnet tilbake til formen som har gjort ham til Premier Leagues mestscorende aktive spiller.

Engelskmannen står med fem scoringer på de siste fire kampene, etter blant annet å ha levert to nettkjenninger i borteseieren over Manchester City i februar.

– Han er i god form. Han er en veldig god spiller, fastslår Varane, som riktignok ikke har noe imot å møte gode motstandere.

– Jeg liker å spille mot de beste spillerne i verden og det er mange veldig gode spisser i Premier League.

Varane har også erfaring med å spille mot Kane og resten av Spurs’ angrepsarsenal. Franskmannen og forsvarskollegene klarte å holde de liljehvite på en armlengdes avstand i det motsatte oppgjøret, der United vant 3-0 i London.

Tottenham Hotspur v Manchester United - Premier League
FIKSET BIFFEN: Cristiano Ronaldo og Edinson Cavani scoret hvert sitt mål forrige gang United møtte Spurs.

Seieren skulle vise seg å bli Ole Gunnar Solskjærs siste som lagets manager, men kampen i seg selv bar ikke særlig preg av at det var et United i krise som tuktet tabellkonkurrentene fra hovedstaden.

– Det var en veldig bra kamp. Jeg synes vi spilte veldig bra og respekterte kampplanen. Jeg synes vi var veldig, veldig solide og resultatet var flott, sier Varane. 

Siden den gang har Tottenham byttet ut Nuno Espiríto Santo med italienske Antonio Conte, noe som tidvis har ført til feiende flott angrepsfotball fra hovedstadslaget.

De hvitkledde kommer til Old Trafford med en knusende 5-0-seier over Everton i ryggen. Varane understreker at United-spillerne ikke har råd til å gi Spurs-spillerne rom å boltre seg i på Drømmenes Teater.

Vi kan ikke gi dem mye rom, fordi de er veldig gode. Vi må være klare.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS