– En knusende seier

Takk alle sammen – Ruben fikk United-drømmen sin i oppfyllelse.

Publisert Sist oppdatert

United-fan Ruben er medlem av Supporterklubben, og var en av kandidatene da Norsk Tipping nylig la ut sin konkurranse om å få en drøm i oppfyllelse.

Ruben, som er født med cerebral parese, kunne få en fantastisk tur til Old Trafford sammen med onkelen sin, men var avhengig av stemmer for å vinne frem.

De siste par ukene har derfor Supporterklubben brukt nettsiden united.no, Facebook og twitter i et forsøk på å mobilisere for Ruben.

– Jubelen stod i taket

Og vet dere hva – dere har vært fantastiske og nå får Ruben United-drømmen sin oppfylt.

Hanne Bunes, som meldte på Ruben, takker alle som stemte ham frem.

– Jeg er veldig, veldig fornøyd nå, sier hun.

– Norsk Tipping sa at det var en knusende seier.

– Jeg har også fått melding fra Rubens familie om at jubelen stod i taket da de fikk meldingen.

– Kunne ikke si nei…

Det er nesten ett år siden Hanne foreslo «drømmen» overfor Norsk Tipping, men så gikk det litt tid og hun tenkte ikke særlig over det.

I august fikk hun så plutselig vite at Ruben kom til å bli én av de 10 kandidatene.

– Da hadde det gått såpass lenge at jeg nesten ikke skjønte hva som skjedde, sier Hanne til united.no.

– Da fikk jeg vite at de skulle komme for å filme meg. Meg? Jeg vet ikke hvor glad jeg var i det, men jeg kunne jo ikke si nei. Dette handlet om Ruben, sier hun.

Hun øynet et håp om seier da hun så hvor mange United-fans som delte lenken Supporterklubben la ut, og at andre fastslo at nå hadde de også stemt.

– Vi tenkte at det sikkert var flere som hadde stemt også. Da fikk vi et håp, sier hun.

Fire på tur

Tidligere denne uka fikk hun så vite at det hadde gått veien.

– Dermed blir det nok tur til Old Trafford for Ruben og onkelen nå utpå nyåret, kanskje før påske, sier Hanne – og legger til at Norsk Tipping også tilbød henne og en fjerde person å være med over for å hjelpe slik at turen blir best mulig for Ruben.

Supporterklubben gratulerer Ruben, Hanne og resten av familien, og sender en stor takk til alle som har stemt. Klisjeer blir ofte unødvendig brukt, men dette har vist at sammen er vi sterke, at vi sammen faktisk kan utgjøre en forskjell og at United-fans er som en familie.

Powered by Labrador CMS