– Kan ikke se at United er i gullkampen neste sesong

Paul Scholes fortsetter med å være dønn ærlig som fotballekspert.

Publisert Sist oppdatert

Nei, det var ikke veldig pent.

Men United vant og lørdag kveld var det fortsatt ingen andre lag som hadde tatt mer poeng i ligaen enn det United har tatt under Ole Gunnar Solskjær.

Sprekkene i troppen har imidlertid blitt veldig synlige de siste ukene, og United-legenden Paul Scholes ser for seg en større overhaling. Det må rett og slett bygges opp et nytt slagkraftig lag hvis United skal kunne tenke på ligagull. Det holder ikke med noen få signeringer i sommer.

– Det virker ikke som om vi er spesielt nærme en gullkamp akkurat nå. Vi snakker vel nå om manager nummer tre eller fire (siden Sir Alex), og det føles som om det må bygges fra nytt av.

– En del forventer nok at United skal være med i gullkampen neste sesong. Jeg vil tro at Ole også tenker sånn, men jeg kan rett og slett ikke se at det skjer akkurat nå.

– Ja, jeg vet at Liverpool er med i gullkampen denne sesongen, men de viste tegn på noe forrige sesong og også i sesongen før det igjen. De har sett ut som et lag som kunne kjempe om Premier League, og de har nå bevist at de kan det.

– Med United er det ingenting som sier noe om det til meg. Får han 200 millioner pund eller noe så må han oppgradere troppen massivt. Det handler ikke heller bare om nye spillere, men det handler også om de spillerne han har, sa Scholes.

– Han har en veldig stor jobb foran seg.

Powered by Labrador CMS