UEFA mener dette er godt nok

Mourinho får ikke viljen sin.

Publisert Sist oppdatert

Under onsdagens pressekonferanse totalslaktet José Mourinho gressmatta i Rostov, som har flere synlige brune felter. I tillegg er det meldt flere minusgrader torsdag, noe de fleste botanikere vil hevde ikke er spesielt gunstig for gress.

– Det er fortsatt vanskelig for meg å skjønne at vi skal spille på den banen i morgen – hvis du kan kalle det en bane, innledet Mourinho, som fortalte at han har uttrykt hva han mener overfor en UEFA-representant på stedet.

– Da jeg fortalte ham om min bekymring, sa han til meg at spillerne er forsikret og at det ikke er noe problem hvis noe skulle skje, sa United-manageren, ifølge klubbens nettsted

GODT NOK: Rostovs matte, som minner litt om Norges landslagsstadion Ullevål på sitt verste, er godkjent av UEFAs representanter.

Nå bekrefter UEFAs represntanter imidlertid at de mener spilleflaten er godkjent. Som Rostov-sjef Ivan Daniliants uttalte – matta var verre da de møtte Sparta Praha og selv da gikk kampen som planlagt.

Rostov har opplyst at de ikke skal trene på kamparenaen onsdag for å spare det lille som er igjen av naturgresset.

Ifølge MEN ville Manchester United forsøke å få kampen utsatt, uten at verken Mourinho eller klubben bekreftet dette. En eventuell klage måtte leveres i løpet av torsdagen, men det var ventet at kampen uansett vil gå som planlagt.

Dårlig underlag kan bety skader, og det kan påvirke Mourinhos laguttak, men han har allerede kunngjort at Zlatan starter. Svensken må uansett sone tre kamper karantene i engelske fotballturneringer, så om han skal bli skadet passer det sånn sett bra at han blir det nå.

Er dere fornøyde med at kampen går som planlagt, eller skulle dere helst sett at den ble utsatt? Diskuter gjerne under!

Powered by Labrador CMS