Skyllebøtte fra Giggs

Ryan Giggs skal ha vært lynende forbannet på søndagens dommertrio.

Publisert Sist oppdatert

Giggs, som ikke var i Uniteds 18-mannstropp under den horrible forestillingen mot Manchester City, var i likhet med alle andre Røde, alt annet enn tilfreds med det som ble prestert av lagkameratene.
Men den snart 40 år gamle veteranen, som for anledningen satt på benken sammen med David Moyes og det øvrige trenerapparatet, lot seg heller ikke imponere av kamplederne. Det gikk spesielt ut over fjerdedommer, Michael Oliver.

Stoke City v Reading - Premier League
Michael Oliver fikk høre det.

Giggs var oppbrakt over at dommer Howard Webb ikke hadde vist City-forsvarer Matija Nastasic av banen etter flere episoder hvor serberen etter Giggs’ mening gikk langt over streken. Nastasic fikk riktignok gult kort for et tidlig overfall på Chris Smalling, men deretter slapp han ytterligere reaksjoner fra dommertrioen.

Idet lagene gikk til pause på stillingen 2-0 til hjemmelaget, fant Giggs det derfor nødvendig å konfrontere Oliver i spillertunnelen. Ifølge Daily Mail skal han ifølge øyenvitner ha skreket til ham:

– Se til å ta tak i ham (Nastasic). Mann dere opp og gjør jobben dere er satt til å gjøre!

– Burde vært utvist

Portsmouth v Arsenal
Graham Poll: – Nastasic burde vært utvist.

I en kommentar til utbruddet skriver den tidligere toppdommeren Graham Poll i sin ukentlige spalte i Daily Mail, at det var galt av Giggs å konfrontere Oliver slik han gjorde. Derimot sier han seg enig i at Howard Webb burde ha sendt Nastasic til en tidlig dusj. Han er imidlertid ikke enig i at serberen hadde gjort seg skyldig i flere kortforseelser enn den ene, på det tidspunkt da Giggs gikk i strupen på Oliver. Derimot mener Poll at Nastasics angrep på Wayne Rooney i det 84. minutt var over grensen, og derfor burde ha blitt straffet med gult kort nummer to.

Powered by Labrador CMS