McQueen i 60!

Gordon McQueen, den gamle midtstopperkjempen fra Kilbirnie, fyller tirsdag 60 år!

Publisert Sist oppdatert

Det skjer mens jubilanten dessverre ikke lenger er i sin beste form.

For ti måneder siden ble han diagnostisert med strupekreft, en melding som naturligvis ble mottatt med en følelse av sjokk. Selv trodde McQueen at den hese stemmen skrev seg en kraftig forkjølelse. Han gikk til legen og fikk beskjed om å komme tilbake to uker senere dersom han ikke følte seg bedre.

Så en dag, på toget hjem fra jobb for Sky Television, åpnet han iPod’en sin og sjekket ut internett for «halsproblemer». Der leste han seg til at «dersom stemmen din er hes i mer enn tre uker, er det alvorlig».

Derfra var ikke veien lang til spesialist. Legen sendte et kamera ned i halsen på ham og snart ble den verste mistanken bekreftet.

McQueen ble sendt til behandling på John Cooke University Hospital i Middlesbrough, ikke langt fra hjemmet i Yarm, og behandlingen ga etter hvert gode resultater. Fortsatt har han problemer med stemmen, og ingen vet hva fremtiden vil bringe. Men, McQueen er ved godt mot.

Som han sa i et intervju for noen måneder siden:

– Prognosen er ikke så verst. Det pleide å bety dødsdom, men nå for tiden er det ikke lenger slik.

La oss håpe på det beste for den godeste Gordon McQueen, og at han kan feire sin 60-årsdag med glede, sammen med familien og alle som setter pris på ham. Det er ikke så rent få, for den lune skotten med den kvikke replikken har alltid vært en populær samlingsfigur.

Supporterklubben gratulerer med dagen!

Gordon McQueens profil på united.no

Les også: – De malte «Judas» på garasjen min

Powered by Labrador CMS