Større enn Stapleton-overgangen

Gordon McQueen sto midt i smørøyet da Arsenals toppscorer Frank Stapleton ankom Old Trafford i 1981. Men Robin van Persie tar likevel kaken, ifølge den gamle midtstopperen.

Publisert Sist oppdatert

– Ja, dette er en mye større signering enn da Frank Stapleton gikk fra Arsenal til United i 1981, sier McQueen på telefon til united.no.

– Jeg vil sammenligne Van Persie-dealen litt med situasjonen rundt Liam Brady i 1980, da alle trodde at han skulle gå fra Arsenal til United. Brady ombestemte seg i siste liten og gikk til Italia, og jeg hadde en følelse av at Van Persie også skulle velge kontinentet, sier den 60 år gamle 80-tallshelten videre.

Uvant vri

– Det er veldig ulikt Sir Alex å kjøpe spillere såpass langt opp i årene. Sett rent finansielt på det er dette en deal der United ikke kan regne med å få mange pengene igjen den dagen Van Persie eventuelt blir solgt, siden han allerede nå er 29 år.

– Van Persie er den beste kjøpet som er blitt gjort i sommer, uansett klubb. Han er en fantastisk målscorer, men ikke glem at han er allsidig. Han kan spille over hele linjen på topp. Jeg vil si det så sterkt som at hvis han holder seg skadefri, vil United med ham på laget vinne tilbake ligapokalen.

Powered by Labrador CMS