Ferguson støtter Glazers

– De har vært strålende, sier Sir Alex Ferguson om Uniteds upopulære eiere.

Publisert Sist oppdatert

Glazer-familien er ikke spesielt populære blant Uniteds supportere, blant annet på grunn av gjelden de har påført klubben. Siden 2005 har United måtte betale mer enn £500 millioner i renter og tilbakebetaling. Klubbens gjeld er for øyeblikket £423 millioner, men Ferguson benekter at det har noe å si for den daglige driften.

– Jeg er komfortabel med Glazer-situasjonen. De har vært strålende og jeg har ingenting å klage på. Jeg har aldri møtt motstand fra dem. De har alltid vært fornuftige med driften av klubben og de vet de må investere i klubben for å holde verdien oppe, sier Ferguson til Daily Mail.

United-mangeren mener at de fleste supporterne også innser at de ikke har en ødeleggende virkning:

– Da jeg kom til klubben ble Martin Edwards kritisert fordi han skulle selge til Robert Maxwell, så Rupert Murdoch og så Michael Knighton. Da Glazers overtok var det en liten gruppe supportere som hadde sine meninger, noe det ikke er noe galt i. Men jeg tror majoriteten av supporterne ser på det realistisk og innser at gjelden ikke har noen effekt på klubben. Siden de kom hit har vi vunnet ligaen fire ganger og Champions League en gang.

– Nå har de brukt mye penger på å forbedre Carrington til å bli et av de beste treningsfeltene i verden. Det kommer til å bli fantastisk. For øyeblikket ser det kaotisk ut, men det skal være klart i oktober og vi håper alt går etter skjema. De bruker rundt £30 millioner på det og det er bare takket være dem, sier Sir Alex.

Powered by Labrador CMS