United kritiseres av Italia-sjefen

Matteo Darmian nektes å reise på landslagssamling før 5. juni. – Bisarr avgjørelse av United, sier Giampiero Ventura.

Publisert

I disse dager offentliggjøres landslagstropper fra alle verdenshjørner. For Italias del venter vennskapskamper mot San Marino (31. mai) og Uruguay (7. juni) før Liechtenstein venter i VM-kvalifiseringskamp (11. juni).

Manchester United-back Matteo Darmian får imidlertid ikke lov av klubben å reise før 5. juni, etter å ha sist figurert i Europa League-finalen mot Ajax 24. mai.

Det får Italia-sjef Giampiero Ventura til å reagere.

Mister trolig Uruguay-kampen

– Han har ikke fått tillatelse av klubben til å komme før 5. juni, sier Ventura på en pressekonferanse tirsdag.

– En bisarr avgjørelse, siden han ikke har spilt siden Europa League-finalen, og tror vi mister ham til Uruguay-kampen også, legger han til.

Dermed kan det være at Darmian bare er tilgjengelig når Italia skal møte Liechtenstein i VM-kvalifiseringskamp 11. juni.

DARMIAN HOLDES IGJEN: Her er italieneren sammen med José Mourinho etter Europa League-finalen 24. mai.

– Gråter ikke

Ventura er imidlertid ikke bekymret, skal vi tro ham selv.

– Vi kommer imidlertid ikke til å gråte av den grunn. Vi har mistet mange spillere de siste månedene, men vi har mange unge spillere lokalt, sier Ventura.

Italia ligger på annenplass i Gruppe G etter fem kamper spilt. De har vunnet fire, og spilt én uavgjort. Spania leder – med samme poengsum – mens Israel, Albania, Makedonia og Liechtenstein er de øvrige motstanderne.

Ventura har vært Italia-sjef siden han tok over for Antonio Conte i fjor sommer.

Powered by Labrador CMS