neville weghorst

– Jeg elsker Wout Weghorst!

Publisert Sist oppdatert

Etter at han ble hentet inn på lån i januar, har Wout Weghorst fått tillit fra start i hver kamp han har vært tilgjengelig – til sammen ti.

Nederlenderen har notert seg for kun én scoring så langt, men allikevel virker Erik ten Hag å være godt fornøyd med det landsmannen leverer.

Etter søndagens 3-0-seier høstet også Weghorst, som den siste tiden har spilt i tierrollen, ros fra Gary Neville.

– Jeg elsker Wout Weghorst! Vi burde ikke le, men det var noen ganger i dag (søndag) … man må først og fremst beundre Erik ten Hag for å starte med ham i hver eneste kamp. Jeg spurte Ten Hag om det, og han føler at han gir noe til laget, og jeg kan se hvorfor, sier Neville i podkasten sin.

– Forrige sesong var det hele denne debatten med Ronaldo og at de ikke kunne presse, at de kunne ikke gjenvinne ballen høyt – det ble en slags distraksjon for hele laget. Man må være i stand til å gjøre det i den moderne fotballen.

– I omstillingsfasen er han veldig bra for Manchester United, han er veldig god på å forsvarere dødballer, han passer på rommene når motstanderen har ballen … han gjør en vital jobb for laget sitt.

LES OGSÅ: Slo PL-rekord denne sesongen mot Leicester

Neville tror også at lagkameratene er godt fornøyde med Weghorst.

– Med tanke på hvor han kom fra, hva han har blitt bedt om å gjøre, og å spille hver tredje dag i noen skikkelig tøffe kamper … jeg tror gruppa elsker ham. Jeg vet det ikke, men jeg mistenker at gruppa virkelig setter pris på ham.

– Det virket som Bruno Fernandes prøvde å servere ham på slutten og Bruno liker å score selv. Han ønsket å gi Weghorst et mål. Det er en god ting å ha i garderoben.

– Det bygger lagånd, det bygger tillit i gruppa.

Manchester United v Leicester City - Premier League
TROR LAGKAMERATENE ELSKER WEGHORST: Gary Neville.
Powered by Labrador CMS