– Håper han kommer

Gary Neville mener Wesley Sneijder ville vært en glimrende spiller på Uniteds midtbane, men vet at Sir Alex ikke vil kjøpe for enhver pris.

Publisert Sist oppdatert

Wesley Sneijder blir stadig sterkere aet til Manchester United. Gary Neville mener nederlenderen ville toppsignering for United, og er ikke i tvil om at hans erfaring og ferdigheter gjør at han ville passet rett inn.

– Han er en glimrende spiller, som har spilt i store klubber som Real Madrid og Inter, og han vil ikke bli satt ut av å komme hit, sier Neville til Manchester Evening News.

– Han har intelligensen til å spille i posisjoner hvor han er vanskelig å få tak i, han kan score mål og slå målgivende pasninger.

– Han ville vært en kjempesignering, men jeg er sikker på at mange klubber følger ham. Jeg håper United får tak i han, men jeg vet ikke om det kommer til å skje.

– Ingen panikkjøp

Med to midtbanespillere allerede borte (Scholes og Hargreaves), og en tredje på vei bort (Gibson), er Neville enig i at det kan være på sin plass med en ny mann inn portene på Old Trafford. Han utelukker allikevel noe panikkjøp.

– Jeg vet at manageren helt sikkert kommer til å se på midbanen – de kreative delene av den. Det er et lite hull der nå som Paul Scholes og Owen Hargreaves har dratt, men han kommer absolutt ikke til å gjøre noen panikkjøp hvor han ikke får valuta for pengene.

– Hvis han ikke finner en spiller som passer, kommer han til å fortsette med de han har.

– Han vet veldig godt at spillere som Ryan Giggs, Michael Carrick, Darren Fletcher og Anderson er mer enn gode nok til å prestere på et høyt nivå gjennom en sesong, og det er i tillegg unge spillere som er på vei opp, som er gode nok til å bidra, avslutter Neville.

Powered by Labrador CMS