Kampklar Wesley

I likhet med alle andre er Wes Brown glad for å se Gary Neville tilbake etter langtidsskade, men Longsights største sønn er likevel innstilt på å gi sin kaptein alvorlig kamp om høyrebackplassen.

Publisert Sist oppdatert

I Nevilles fravær gjorde Brown en formidabel jobb som backvikar gjennom hele fjorårets dobbeltvinnersesong. Han spilte flere kamper (52) enn noen gang siden debuten i mai 1998, og skal ha sin velfortjente del av æren for at United gjorde sin nest beste sesong noensinne.

Erfaringen ga naturligvis mersmak, men Brown vet også at konkurransen om høyrebackplassen fremover vil bli langt hardere enn den var på noe tidspunkt i fjor. Da var han i praksis uten noen reell utfordrer.

"Min personlige ambisjon for kommende sesong er å spille så mange kamper jeg kan for United, og forhåpentligvis hjelpe laget til flere troféer," sier han til Red View.

"Gary (Neville) er frisk igjen og vil utvilsomt kjempe om høyrebackplassen, men jeg skal jobbe hardt for å prøve å dra fordel av de mulighetene jeg får."

Og dersom United skal ha håp om å gjenta fjorårssesongens suksess, har laget behov for all den erfaring spillere som Brown og Neville kan tilby.

"Uten å være altfor selvsikre, har vi en god følelse (om at vi kan følge opp suksessen). Premier League og Champions League er tøffe turneringer og vanskelig å vinne, men stemningen her er preget av forventning, og vi gleder oss til å ta fatt på en ny sesong," sier en kampklar Wes Brown.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS