Forsvarer Gary etter Chelsea-slakt

Chelsea-manager Andre Villas-Boas har reagert med sinne, men Phil Neville mener broder Gary bare forteller sannheten.

Publisert Sist oppdatert

Gary Neville har fått mange nye tilhengere etter at han ble ekspertkommentator for Sky Sports.

Men har også hisset opp enkelte managere og spillere med sine kampanalyser for tv-kanalen, og ingen har latt seg irritere mer enn Chelsea-manager Villas-Boas etter at Neville beskrev David Luiz sin innsats mot Liverpool tidligere i år som en «Playstationspiller», kontrollert av en 10-åring.

Forteller bare sannheten

Nå tar Phil broren i forsvar og sier folk må tåle å høre sannheten.

– Gary har vært helt fantastisk og har imponert alle. Jeg tror han har fått mange nye tilhengere og de har han fått fordi han er ærlig. Folk setter pris på det av en ekspertkommentator, sier Phil Neville ifølge Telegraph.

De to Neville-brødrene var sentrale brikker på Uniteds lag i en rekke sesonger helt til Phil ble solgt til Everton i 2005.

Gary ble imidlertid i United hele sin aktive karriere frem til han ble ekspertkommentator for Sky Sports da han la opp forrige sesong. Få, om noen United-spillere, har hatt et større hjerte for klubben, men Phil mener dette ikke kan brukes mot Gary når han analyserer Premier League-kamper for Sky Sports.

– Ikke preget av United-karrieren

– Gary har dekket Manchester Citys, Liverpools, Tottenhams, Arsenals og Chelseas kamper og jeg tror ikke noen kan klage over at han ikke er objektiv. Jeg synes heller ikke han har vært spesielt kontroversiell, bare ærlig, sier Everton-spiller Phil.

Powered by Labrador CMS