– Nå må klubben reagere mot Raiola

Klar tale fra Gary Neville.

Publisert Sist oppdatert

17 minutter før avspark i Chelsea – United mandag kveld angrep Mino Raiola.

Fordi Ole Gunnar Solskjær hadde påpekt at Paul Pogba faktisk var Uniteds eiendom, altså at han er under kontrakt med United, så mente Raiola at det var verdt å forsøke å ødelegge for United igjen – med et bevisst angrep timet til å treffe rett før avspark på Stamford Bridge.

Etterpå ville ikke Solskjær bruke tid på agenten, men det var det andre som gjorde.

– Må nekte å forhandle med ham

Sky-ekspert Gary Neville mener at Raiola nå har krysset en grense.

– Dette vil slutte med at Paul Pogba forlater United. Det som nå må skje er at klubben må ta et standpunkt om den agenten. Han har forsøkt å ydmyke klubben i flere år nå, både med Pogba og andre spillere.

– United brukte 90 millioner pund på spilleren, de vil bare at han skal bli i klubben og spille bra. Solskjær krevde overhodet ikke noe eierskap over spilleren, det var overhodet ikke en aggressiv uttalelse fra Solskjær, men Raiola ønsker å skape uro.

LES OGSÅ: – Paul er vår spiller, ikke Minos

MYE URO: Paul Pogba har nesten ikke spilt for United denne sesongen, men har likevel stjålet mange overskrifter. Mye grunnet agenten sin.

– Jeg aner ikke hvorfor de tillater det, men han er en alvorlig verkebyll for dem. United må nå vise styrke og si at hvis du som spiller er representert av ham så vil vi ikke gjøre avtaler med deg, sa Neville.

Tidligere denne sesongen ble det jo også klart at Jesse Lingard har inngått en avtale med Raiola, trolig for å se på alternativer utenlands.

Raiola jobbet også med Erling Braut Haaland, som United til slutt nektet å godta betingelsene (les: videresalgsklausul) spilleren og agenten krevde for eventuelt å gå til United – et krav Dortmund godtok.

– Raiola ønsker bare Pogba ut av klubben. Han ønsker å innkassere godt med penger enda en gang. Han har tjent mange titalls millioner på den spilleren og han vil fortsette å gjøre det siden han er selve gullegget for agenten sin.

Roy Keane, som satt i Sky-studio, var enig.

– Det er urettferdig overfor enhver manager å måtte fokusere på noe sånt etter et bra resultat. Det har vært veldig mye støy fra Pogba-leiren nå. Personlig ville jeg bare sendt ham videre til sommeren. Det er for mye baggasje med på reisen med ham, sa Keano.

Powered by Labrador CMS