– Jeg tror ikke på et ord den mannen sier

Gary Neville snakker varmt om Paul Pogba, men prøver ikke å skjule hva han mener om franskmannens agent.

Publisert Sist oppdatert

Bittelille julaften møtte Manchester United Watford på Vicarage Road, men det var langt mellom førjulsgavene til United-supporterne.

Etter at David de Gea og Aaron Wan-Bissaka ga hver sin til Watford, ga Solskjær liten en til fansen da han byttet inn Paul Pogba.

– Skaper mer med Pogba

Tidligere United-spiller Gary Neville jobber som «pundit» for Sky Sports, hvor han snakket om klubbens franske stjerne etter kampen mot Watford.

– Paul Pogba er Manchester Uniteds beste spiller, det må vi være ærlige på, sa den tidligere United-spilleren til Sky Sports (gjengitt av MEN).

– Han er den beste spilleren i klubben. Det store spørsmålstegnet er ved hans fremtidsutsikter. En stor del av meg føler at han vil spille et annet sted. 

26 MINUTTER: Det var alt Paul Pogba trengte for å vise verden at selv en Pogba uten kamptrening kan komme inn og sette fart i dette United-laget.

– Han er den beste spilleren i klubben, så det overrasker meg ikke at United skaper mer med ham på banen. 

– Tror ikke på Raiola

Paul Pogbas agent, Mino Raiola, har ved flere anledninger skapt store overskrifter etter forhandlinger med klubber, og Neville er ikke veldig begeistret for den italienskfødte nederlenderen.

Raiola er kjent for å tale med flere tunger, og gjerne når det kan være fordelaktig for ham og hans klienter.

– Jeg ville vært strålende fornøyd om Pogba er i klubben de neste to-tre årene. En energisk, skadefri og motivert Paul Pogba i form er en massiv ressurs for Manchester United, men jeg tror ikke på et ord av det agenten hans sier. 

MINO RAIOLA: Paul Pogbas agent, Mino Raiola, er en av de mest omdiskuterte agentene i fotballverden – og det er ikke nødvendigvis positivt for ham.

– Jeg tror ikke på et eneste ord som kommer ut av munnen på den mannen. 

Powered by Labrador CMS