Testimonial bekreftet

Manchester United tar imot Juventus på Old Trafford tirsdag 24. mai til Gary Nevilles testimonial-kamp.

Publisert Sist oppdatert

Gary Neville signerte sin første profesjonelle kontrakt med United sommeren 1991, og fikk sin debut i september året etter. Siden den gang har det bare vært én klubb for Neville, og han var mer eller mindre fast inventar i Uniteds forsvar de neste 15 årene.

Neville pådro seg våren 2007 en alvorlig ankelskade som gjorde at han var borte fra banen et helt år. Han kjempet seg imidlertid tilbake, og spilte 62 kamper fordelt på snaut tre sesonger etter skaden – før han i februar bestemte seg for å legge skoene på hylla.

Manchester United bekrefter idag at Gary Neville tildeles en testimonialkamp. Etter 602 obligatoriske kamper i United-trøya får dermed Neville en siste kamp til å vise seg frem for Old Trafford-publikumet. Dato for kampen er tirsdag 24. mai, og motstander er Juventus på Old Trafford. Hovedpersonen selv ser frem til anledningen.

– Jeg er henrykt over å bli tildelt denne kampen av klubben. Det kommer til å bli en veldig følelsesladd kveld for meg, spesielt siden jeg kommer til å ikle meg den røde trøya i visshet om at det er min siste kamp for klubben, forteller Neville.

– Jeg kommer til å ta vare på hvert eneste øyeblikk, og jeg håper supporterne vil dele denne kvelden med meg.

Også Sir Alex Ferguson, Nevilles boss de siste 20 årene, er glad for at denne kampen nå er på plass.

– Gary jar vært en lojal tjener for Manchester United, og dette er en passende hyllest til Gary og hans karriere, sier Fergie.

– Det gir også supporterne muligheten til å vise deres beundring og takknemlighet til en spiller som på mange måter er en av dem. Bi har hatt mange flotte kamper mot Juventus tidligere, og jeg er sikker på at dette kommer til å bli nok en minnerik kveld.

Neville har bekreftet at han kommer til å bruke inntekter fra kampen til å støtte bærekraftige prosjekter i nærsamfunnet, i tillegg til supporterarbeid både i England og i utlandet.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS