sanchosoutg

– Om Sancho fortjener plassen? Trolig ikke

Publisert Sist oppdatert

Jadon Sancho var én av tre United-spillere som torsdag ble tatt ut på det engelske landslaget.

De to andre var Luke Shaw og Jesse Lingard, mens Harry Maguire er ute med skade. Det samme gjelder Marcus Rashford, som først er ventet tilbake på banen etter den kommende landslagspausen.

 

England-trener Gareth Southgate sa imidlertid torsdag at Sancho egentlig ikke har gjort seg fortjent til plassen.

– Jeg er ikke overrasket over det som har skjedd med Jadon.

– Bundesliga er helt annerledes enn Premier League, og selv om Borussia Dortmund er en stor klubb så er Manchester United en av verdens største klubber. Det krever en tilpasning, ikke minst til ligaen. Man vil aldri få samme antall mål og målgivende i vår liga som i Bundesliga.

– Så er det gode lag i Tyskland, men ligaen er også et bra sted for utvikling siden lagene der ikke er på samme nivå. Her i vår liga er det mer intenst og tøft, og det er trolig noe han nå begynner å innse, sier Southgate.

2021-22_travel_palace_sak_1200x650

Sancho har startet i fem av de sju siste United-kampene, men står fortsatt uten mål eller målgivende for United.

– Fortjener han å være på landslaget etter prestasjonene sine de siste ukene? Vel, trolig ikke. Men jeg føler samtidig at vi har investert i Jadon over tid nå. Vi tror vi kan få ham på høyeste nivå.

– Jeg vil bruke litt tid på å prate med ham nå, for å hjelpe med den prosessen som nå pågår i United.

– Jeg tror også at det er godt for ham akkurat nå å kjenne på det at vi tror på ham. Av og til er det rett å vrake en spiller for å få en respons, men denne gangen, med Jadon, så følte vi at det var viktig å ta ham med, sier Southgate.

Powered by Labrador CMS