maguirreee

– Ikke en situasjon som kan fortsette for alltid

Publisert Sist oppdatert

Harry Maguires fremtid er svært usikker etter en sesong hvor det i det siste har vært slik at han ikke har spilt selv når både Raphaël Varane og Lisandro Martínez har vært skadet.

Han ble likevel en av fem stoppere som ble tatt ut i den engelske landslagstroppen – Lewis Dunk, Marc Guehi, Tyrone Mings og John Stones var de andre – siden han har levert gode prestasjoner for landslaget.

Det betyr ikke at landslagssjef Gareth Southgate er fornøyd med en situasjon hvor Maguire spiller såpass lite som nå.

– Det er uunngåelig at det ikke er en situasjon som kan fortsette for alltid. Det er som med Kalvin Phillips [som har spilt lite for Manchester City, journ.anm.]. De er viktige spillere for oss, og med Kalvin har vi ikke mange spillere som kan spille i den rollen.

– Det blir selvsagt mer bekymringsfullt jo lenger situasjonen fortsetter slik, og i Marc Guehi, Lewis Dunk og Tyrone Mings har vi spillere som spiller godt uten den samme erfaringen [som Maguire] fra europeisk klubbfotball og landslagsfotball. Men vi må fortsette å lete etter konkurranse på det området av banen.

Det høres altså ut som om Southgate håper at Harry Maguire finner seg en ny klubb den kommende sommeren, kanskje ikke helt overraskende.

soutmag
HAR LEVERT GODT FOR SOUTHGATE: Harry Maguire.
Powered by Labrador CMS